Komentari na vest

Toma Menije: Nejmar je izgubio magiju u Parizu; Nejmar: Dečko mnogo priča

R

Radašin Raković

pre gotovo 2 godine

Mali Toma iz Švecke
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Decko je lepo rekao da ima deset godina drzao bi njegov poster...ali ozbiljan covek vidi da je kod Nejmara doslo do zasicenja. Da li su pare udarile, neko razocarenje ili jednostavno volja...evidentno je da nema taj zar kao u Barsi ili Santosu. Mislim da je njemu sad u glavi samo reprezentacija da osvoji jos nesto, rekord obori i da uzi a u zivotu. Kad ga Mesijev dolazak nije prodrmao na klupskom planu ne znam sta bi moglo.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Nejmar obican folirant, njegova padanja ce vise sotati usecanju nego bilo sta drugo. Poslednje sto je na prijateljskoj utakmici u Americi, isfolirao i dobio penal, bez da ga je covek pipnuo. Posebna sramota je da hoces da predstavljas majstora fudbala i sluzis se time, a jos vise sto je bila prijateljska utakmica.
O

Okej

pre gotovo 2 godine

A da li znas da je sve osvojio osim svetskog pvenstva?A da li znas da je postigao vise golova od Ronaldinha, Ronalda Fenomena,Rivalda, Garinče, Maradone, i koga sve da ne nabrajam. Zasitio se jeste da simulira al pogotovo u PSZu. I bice najbolji strelac vrv najbolje reprezentacije ikad Brazila fali mu 4 gola da prestigne Pelea. Neymar je izjavio da ce dati ne sve sto ima nego svoj život za titulu u Kataru najbolji je strelac i asistent kvalifikacija za svetsko. Ovo mu jos nedostaje posle tog svetskog moze i da zavrsi karijeru njegov izbor sto svi moraju da igraju ko Kristijano, Messi, Ibrahimovic do 50godina? Pa meni ce pre ostati u lepsem secanju Maradona,Ronaldinho i ostali koji su igrali do 30 vrhunski i posle okej to je to. Sto se tice Neymara ako osvoji svetsko nzm sto bi osporavali ono sto je uradio za fudbal a to je da je osvojio svee u zivotu ako osvoji svetsko to mozemo reci da padao je puno puta ali ako osvoji svetsko sa Vinisijusom, Rafinjom,Rodrigom,Entonijem,Zezusom,Kutinjom zasto da ne kazemo da je i Neymar deo te price osvajanja svetskog i mozda kao sto i kaze dace zivot na terenu mozda bude i najbolji igrac ko zna to ne znamo ali jedino sto znamo jeste da ce to svetsko biti od presudne vaznosti za njegov kraj karijere a i Mesijeve rekao bih.
@

@okej

pre gotovo 2 godine

nije ligu evrope,nije sa Brazilom kopa sudamerikanu
@

@okej

pre gotovo 2 godine

Lol, osvojio i Milner sve osim svetskog, pa sta? :D

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Toma strašan igrač, ali Nwjmar je vanzemaljac za njega u svakom smislu. Nejmar je i dalje najbolji tamo, ali previše ofanzivnog fudbala ne može proći u LŠ

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Ma Nejmar je postao kreten samo su mu pare sada bitne ni ne igra mu se fudbal vise.