Tomić: Ponavljam - Zvezda nije favorit! Očekivao sam bolju Budućnost...

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 22:20

"Odigrali smo fenomenalno i to je bitno. Što se forme tiče, ovo nije Zvezda koja je spremna u potpunosti, možda smo na 50 procenata", kaže strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Milan Tomić smatra da njegova ekipa ove sezone nije favorit u ABA ligi i da će se situacija rešavati tek u maju.

Izabrane vesti

Ipak, priznaje da su njegovi izabranici odigrali perfektnu utakmicu, ali na pominje da su tek na polovini svojih objektivnih mogućnosti.
"Čestitaću mojim igračima na kvalitetno odigranoj utakmici. Odigrali su 40 minuta kako sam tražio - 40 minuta koncentracije, kažnjavanja protivničke igre kroz pik-en-rol ili na lou-postu. Morali smo da budemo koncentrisani, u svakoj situaciji biti celina i raditi. Simanić je odigrao fenomenalno protiv Erla Klarka, kao protiv Ulma je igrao odličnu odbranu. Poveli smo rano u prvom poluvremenu i to je bitno. Nije bitno za mlade igrače da li će postići poene ili ne, nego da pokažu pravi odnos", rekao je Tomić.

A šampion ABA lige ispod svih očekivanja…
"Očekivao sam bolju Budućnost, totalno drugačiju utakmicu od Super kupa. Ali odigrali smo fenomenalno i to je bitno. Što se forme tiče, ovo nije Zvezda koja je spremna u potpunosti, možda smo na 50 procenata. Regland je imao temperaturu 38, odigrao meč pod temperaturom. Zvezda nije favorit ove sezone, bez obzira na ovu pobedu. Ići ćemo meč po meč, a april i maj će riješiti sezonu. Ponoviću - Zvezda nije favorit", rekao je Tomić.

Foto: Star Sport


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara