Komentari na vest

Tomislav Sivić ujutru dobio otkaz, popodne našao posao u Pančevu

v

v1ad

pre 19 dana

Ne znam ko mi je smesniji. Mladost, koju Sivic dovede nekako u plej of sa timom koji bi realno trebao da bude oko 13og mesta sa igracima koje ima, ili Zeleznicar koji promeni 5 trenera u svojoj prvoj sezoni u Super Ligi (nadam se poslednjoj).
L

Lucanci

pre 19 dana

Stize Lalatovic u sledecoj sezoni!
S

Svasta

pre 19 dana

Ne razumem,tj.covek ih doveo do pley of i ostvari ambicije klub(cak i vise od toga).ja mislim da je Sivic sam podneti ostavi,tj.dobio je nepristojnu ponudu od Zeleznicara.Zeleznicar ima novca,Ali ne ume da raspolaze tim novcem,tj.nema strucni ljude u klubu.

Toto-ko-tunjo

pre 19 dana

Kamo lepe sreće da su svi ovde u sličnoj mogućnosti... Onda ni Nebojša Neško Milovanović ne bi bio "alfa i omega" bilo čega. Nepismeni g'dža.
Д

Дани

pre 19 dana

мрмота.....
v

vroom

pre 19 dana

Bolje da je otisao da radi na buvljaku u Pancevu....
R

Realna prica

pre 19 dana

Covek odradio dobar posao sa Lucanima ali su ispali iz trke za evropu prerano i to je razlog
P

Pobeda je resenje

pre 19 dana

Iskreno ovo je veliko iznenadjenje Tomislav Sivic je veliki gospodin mada iz Srbije je pa je to logicno ali ocekivalo se da preuzme neki vrhunski klub iz liga petice.Mozda ceka da Tuhel ode iz Bajerna pa da ga nasledi iskreno Tomislav Sivic i Bajern iz Minhena su idealan spoj.Tomislav Sivic je harizmatican i pedantni trener strucnjak i moze da bira koji ce klub da vodi.Covek ocigledno mnogo voli Srbiju i posebno grad Pancevo.
н

немој тако

pre 19 dana

зна се ко је овде педантни стручњак....
A

Asistent

pre 19 dana

Da spase Pancevce pa se opet vraca u Lucane....
N

Navijac88

pre 19 dana

To funkcioniše ovako ušli smo u play of bili 7 ili 8 svejedno trener odlazi u kasi ostaje 6 plata x 5 hiljada klub će voditi neki lokale pošto transfer politiku vodi debeli.Kad na jesen prigusti onda opet traži nekog iole trenera i tako u krug .
3

33

pre 19 dana

sve sam vido al da je pancevo u vojvodini...
g

gosto

pre 19 dana

А извини где је онда?
Z

Znači...

pre 19 dana

Da nisi pazio na časovima geografije. To ti prijatelju spada u osnovno znanje. Ne moraš znati svaki toponim, ali bar gradove teriorijalnu pripadnost bi trebalo da znaš.
I

Immobile

pre 19 dana

Liga zvani putujući cirkus.
п

па кад савез

pre 19 dana

воде севернокорејанци египатског порекла....
n

neba8ra

pre 19 dana

Piše u tekstu: "Uprava Dinama iz Pančeva nije mnogo razmišljala, odmah je kontaktirala stručnjaka....." Oni izgleda duže vreme ne razmišljaju nista.
6

6262626

pre 19 dana

Ovo bukvalno mislim da ovo nema nigde u svetu, u svim mogucim ligama koje postoje... Da nije smesno bilo bi zalosno. Zivo me zanima sta je u tin glavama ljudu koji vode klub, da li se mozda napiju pa se malo zezaju, ili stvarno misle ako menjaju trenera svaka dva meseca da ce nesto uraditi, ili sta vec. Pa kakp nema neko da im kaze da se to ne rasi tako.. Ko igra kladzu moj savet, nijednu nece pobediti do kraja, ali nijednu. A onda naravno ide sledeca smena...
N

Nenad1246

pre 19 dana

Uprave imaju ambicije ali ni oni pojma nemaju kakve.
I

Iz sljivika

pre 19 dana

Ima 20 trenera koji se vrte u krug po ovoj našoj livada ligi. Ne zna se ko je gori, da li oni jer ih niko preko grane neće ili klupska rukovodstva koja svoju nesposobnost prikrivaju smenjivanjem trenera na svakih par meseci.
J

Ja tebi ti meni

pre 19 dana

To mu dodje kao na vašaru, ringišpil, dvadeset ljudi, dvadeset mesta i samo menjaju stolice. Eventualno njih par kabadahija zauzmu najudobnije stolice i ne puštaju. Odavno je fudbal ovde crk'o. Tri pasa unapred u kontinuitetu je nemoguća misija.
S

Sivaraaaanedajmeeeee

pre 19 dana

Tebi je zivot dao sve, a meni Toma Sivic je!!!
5

55

pre 19 dana

Zeznuo i Lalata😁
D

Dexaman

pre 19 dana

Pa, prošle sezone otišao, sad se vraća! Ko je ovde lud? Ozbiljne lige imaju pravilo da ne može više od dva ili tri trenera po sezoni, a ovo ovde kod nas Divlji zapad! I mi pričamo o našem fudbalu, pa smešni smo...
V

Volim fucu

pre 19 dana

Rubrika za verovali ili ne. Treba uvesti pravilo , maks tri za sezonu. Pa zar ovako da postanemo ozbiljna liga.
M

Markovitz

pre 19 dana

Tako je i zabraniti da jedan trener vodi više od dva kluba u istoj sezoni, mada bi ja uveo i da kad otpustiš drugog trenra može samo pomoćni ili trener iz omladinske škole da preuzme ako posduje licencu.
B

Belgrano

pre 19 dana

Ali pet trenera za jednu sezonu, pa ovi su presli igricu.
b

bora 1357

pre 19 dana

Fss trlja ruke
N

Nenad1246

pre 19 dana

Komedija.