Tomović u svađi sa Napolitancima
Tomović u svađi sa Napolitancima

Tomović na meti Torina

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.07.18. | 12:18

Ponovo…

Valter Macari je poručio predsedniku Urbanu Kairu: dovedi mi štopera. I ovaj je krenuo da gleda i traži po Italiji i na kraju  se zaustavio pogledom usmerenim na Nenada Tomović! Bivši reprezentativac Srbije je ponovo na meti Torina, koji je i pre dve sezone bio zainteresovan, ali mu je tada bilo previše da na ime obeštećenja plati 6.000.000 evra.

Sada bi Tomović svakako bio mnogo jeftiniji, s obzirom da mu je “već” 30 godina. Jasno je da defanzivci mogu da potraju i mnogo duže, ali klubovi, posebno oni manji, obično odbijaju da se previše troše na iskusne odbrambene fudbalere.

Izabrane vesti

Uostalom, Tomović navodno nije prvi pik Valtera Macarija, ali jeste dostupan Urbanu Kairu. Baš zbog cene mada ga Kjevo neće dati tek tako s obzirom da je posle jednogodišnje pozajmice iz Fjorentine bio obavezan da otkupi Tomovićev ugovor za oko 2.500.000 evra.

Nije to nedostižna suma za Torino. A svakako jeste ambicioznija sredina za Tomovića. Vreme će pokazati.

Inače, Kjevo bi danas protiv niželigaša Virtus Verone trebalo da ima lak posao. Reč je o prijateljskom susretu koji je na programu u 17.30. Iako se sa mečevima ovakvog karaktera nikada ne zna jer treneri često tumbaju postave i pružaju šansu igračima iz drugog plana, pobeda Letećih magaraca zaista ne bi smela da se dovede u pitanje. A ako se uveže sa golovima, moglo bi to da izađe na sasvim pristojnu kvotu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nenad TomovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara