Svetozar Marković
Svetozar Marković

Torino sprema 4.000.000 za Svetu Markovića! Odbijeno 6.000.000 plus premije za Sašu Lukića

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 15:09

Doduše, štoper Partizana je opcija tek za leto...

Tako blizu informacije koja bi predstavljala muziku za uši čelnih ljudi u Humskoj, a opet tako daleko. Torino je naime više nego zainteresovan da dovede Svetozara Markovića u Seriju A i ni cena od otprilike 4.000.000 evra – što je čak i više od one koja se pominjala u Srbiji – nije ga oterala od mladog štopera Partizana, a crno-belima, podsetimo, novac treba urgentno kako bi kupili mir u svlačionici do kraja sezone.

Sve to lepo zvuči osim nastavka informacije koju donosi Đanluka di Marcio, novinar italijanskog Skaja, inače specijalizovan za događanja na transfer pijaci. Torino dakle jeste zainteresovan, ali neće žuriti i pokušati da Markovića dovede u bukvalno poslednjim satima prelaznog roka. I zato što cena nije tako mala za Granatu i zato što bi Marković zauzimao jedno od mesta rezervisana za igrače van Evropske unije.

Izabrane vesti

Spekulisalo da bi jedno od tih mesta mogao da oslobodi reprezentativni vezista Saša Lukić, koji je ove sezone odigrao svega 175 minuta u Seriji A – mada je ostavio više nego dobar utisak u sudaru sa Interom u prošlom kolu, jedinom u kojem je počeo kao starter – ali je prema poslednjim informacijama Torino odbio Levanteovu ponudu od čak 6.000.000 evra plus premije za 22-godišnjeg fudbalera. Španci dobru znaju koliko Lukić vredi, pošto je prethodnog proleća blistao na pozajmici u klubu iz Valensije.

Dakle, Marković će morati da sačeka, barem kad je Torino u pitanju, što znači da će crno-beli probati da klupski račun oplemene ili dogovorom sa nekim drugim klubom ili prodajom nekog drugog igrača. Ranije danas smo vam doneli priču o Anderlehtovom interesovanju za Rikarda Gomeša, kolege iz Belgije javljaju nam da su Fakundo Fereira i Nikolaj Komličenko i definitivno otpali, ali da je u međuvremenu u konkurenciju uskočio i Lucernov napadač Blesing Eleke. Gomeš dakle i dalje figurira kao jedna od opcija.

Do kraja prelaznog roka u većem delu Evrope još dan i kusur...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Saša LukićSvetozar MarkovićRikardo GomešZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara