Komentari na vest

Totenhem se baš ispromašivao, Liverpul može da bude zadovoljan bodom (VIDEO)

t

tyrion_lannister94

pre preko 2 godine

ono nije crveni za kejna??? var podhitno da se ugasi ili da se diskvalifikuje 95% engleskih(debilskih) sudija
M

Manci®

pre preko 2 godine

City on the road -City ond the road -City on the road Againnn....
M

Markoooo

pre preko 2 godine

Apel na Mocart da obrne ove pluseve i minuse. Ovo nema smisla
G

Gost$

pre preko 2 godine

Siti se odvojio i neće ispustiti prvo mesto
G

Gost1312

pre preko 2 godine

Fantasticna uktamica pretvorena u dramu zbog uzasnog sudije, nevjerovatna inkonstantnost i dvostruki arsini, mozda dobro za neutralce ali uzasno za timove pogotovo Liverpul koji je itekako ostecen u ovoj tekmi. Inace Spursi odigrali jako dobro, Conte odlicno postavio ekipu ali to je proslo cisto zbog neigranja Hendersona i Fabinha, inace kontre ne bi prolazile. Sinergija ta dva igraca s odbranom dopusta Redsima da igraju visoko i presing kojim lome protivnike. Dva glavna osiguraca van stroja umjesto kojih je igrao 19godisnjak i 35godisnji Milner, Thiago vani takoder, a zamjena roviti Keita. Nema veze svaka cast opet Spursima ali inace u drugom slucaju bi bili rijeseni s 3 komada. Sto se tice sansi Spursi 4 100%-tne masili sto se rijetko masi, ali je Liverpul imao vise sansi, udaraca, generalno vise od igre i posjed lopte. Ono sto su Spursi radili to je eksploatisanje tog endostatka u vezi kod Redsa i to je to. Ono sto je bitno je da je kane trebao dobiti crveni kad je umalo slomio nogu Robertsonu, da ovaj nije brzo reagovao, izvukao nogu i povukao unazad, da je ostala na zemlji, kraj karijere vjerovatno. Sramota velika da se ono nije sankcionisalo ali to je Englez Kane. A onda bi Spursi primili par komada i zdravo rodaci, tok utakmice promjenjen definitivno. A onda opet kasnije cist penal kao suza nad Jotom, sta se sviralo prethodna 2 kola, 12ak penala, pa ovaj start nad Jotom jaci razlog za penal od 10 tih sviranih u 2 prosla kola, opet ostenece Liverpul debelo. Kasnije Robertson dobija crveni, ok dobio nema veze ali to govori oko te nekonstantnosti odluka sudija u Engleskoj, sramno s obzirom kakvi su ulozi u utakmicama. Sve u svemu, Spursi mogu zaliti zbog promasaja, Liverpul zbog sudenja. P.S Liverpul ekipa koja s igracem manje zadnjih 20 min igra presing i napada. Mentalitet !

Suptilni utovar

pre preko 2 godine

Video si kao navijač crvenih ono što si hteo da vidiš. Kejn bi dobio crveni da je startovao sa dve noge, a nije. Penal na Dele Aliju nisi video iako je bilo guranje u ledja. Ne prejako, ali dovoljno da se svira penal. Iz kontre Liverpul daje drugi gol! TOTENHEM JE OŠTEĆEN!
H

Haha

pre preko 2 godine

Konacno i stoka jednom da kiksne,proslo kolo dali gol za izjednacenje dok igrac Njuke lezao na travi,kako ogavan klub i navijaci,sad ce coravom nemcu opet biti kriv Junajted,VAR,sudije...
L

Lpool

pre preko 2 godine

Konte efekat na delu. Svaka čast. Kako su unakazili vezni rad Liverpula sa Milnerom, Keitom, i Mortonom, inače najbolji vezni red na svetu. Šta bi tek radili da su igrali nepoznati Henderson, Tiago i Fabinjo???
N

N17

pre preko 2 godine

Liverpool dobar, ali Tottenham bolji danas. Još moraju poraditi na realizaciji, ali su igra, trud, zalaganje, taktika na mjestu. Pogotovo kad se uzme u obzir da je u prvih 11 bilo dosta davno otpisanih igrača. Svaka čast Conte
d

drobilicakicme

pre preko 2 godine

Moze da prica ko sta hoce,ali Konte je jedna trenercina.
9

951357

pre preko 2 godine

Konte je jedna talija bunkeraska. Zato nigde ne ostaje dve sezone.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

@951357 Da, i? Kakve to veze ima i sa čim i da li si uopšte gledao utakmicu? Koliko je vremena Mourinho ostao u zadnja 3 kluba u Engleskoj i na koji način je otišao? Samovoljno ili sa cipelom u guzici?
Z

Zikiii

pre preko 2 godine

Odlicaaaan mec, sudija pravio dostaa gresaka, ali neverovatno izdanje Tottenhama, Conte effect, smatram da je bio bolji veceras..
1

145

pre preko 2 godine

Dele ali nije ni za indjiju
P

Pobesneli Maks

pre preko 2 godine

Dečko Indjija opasna ekipa
1

1882

pre preko 2 godine

Conte efekt. Čovjek je podigao nivo cijelom timu u 2 mjeseca. Ovo danas je izgledalo kao u najbolje dane pod Pochettinom, a iz utakmice u utakmicu su sve smo bolji i bolji. Yid army
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Ocajan sudija, ocaaajaan. Prvo nije dao crveni Kejnu. Sta je trebalo, da polomi Robertsonu nogu pa bi onda bio opravdan. Posle penal nad Jotom, a nakon toga priznaje gol Liverpulu pored Salahove ruke. Kad se sve sabere, Totenhme bolji danas, ali Liverpul ostecen. Robertsonov crveni cist, samo glupo sto nije isto VAR gledao i za Kejna.
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

... sve lepo receno... po meni je vise bio start Harija Kejna za crveni od starta Robertsona koji je bio za zuti karton i nista vise od toga...
S

Skippy

pre preko 2 godine

Već vježbate izgovore? Woolwich FC, vidimo se 16.1.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

@Skippy Brat, ovo napisao bez pristrasnosti, jer ne navijam ni za jedan od ovih timova, a ni protiv njih.
S

Skippy

pre preko 2 godine

@Jaffa keks Izvini buraz! Sve i da navijaš za neki od tih timova imaš pravo na mišljenje i komentar. Jbg, malo me ponijelo. Do mene je.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

@Skippy Sve kul brate. Ako Totenhem bude igrao kao danas, moze bas bas zakuva situaciju tu pri vrhu tabele. Tako da bice klanja za to 4 mesto, mozda cak i trece ako Celzi nastavi da prosipa bodove u sta cisto sumnjam jer dobro igraju, samo nece bas svaki put da udje lotpa.
M

Manci®

pre preko 2 godine

a penal nad dele alijem 2 ruke u 16 kontak..kakav god bio
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Šteta, da se nismo ovoliko ispromašivali bilo bi 5:2 na kraju, ali to je fudbal. Sve u svemu, nebo i zemlja u odnosu na ono što smo igrali pod Portugalskim luzerima. Dovoljno smo dobri za top 3! COYS
S

Sprdnja

pre preko 2 godine

8 na kraju, šta li si ti gledao ahahahahahs
4

444444444444

pre preko 2 godine

Koliko je Konte takticki ispred Klopa..... Liverpool nece osvojiti titulu nema sanse... i nadam se da nece osvojiti jos 30 godina kiksare !
Н

Неће освијити

pre preko 2 godine

Јер Ливерпул је толико оштећен од стране судија где је црвени за кејна
G

Gost 17

pre preko 2 godine

Ko šta radi, Žota postiže golove glavom. :D Siti trenutno deluje kao najozbiljniji kandidat, jer i kad ih uhvate povrede i kovid slučajevi, opet imaju dosta kvalitetnih igrača, lakše im je nego Liverpulu i Čelsiju.
E

Et12

pre preko 2 godine

Ko nije gledao utakmicu mnogo je propustio. Bilo je svega. Što se iz vašeg izveštaja ne može zaključiti... Puno grešaka sudija,oštećene obe strane,Totenhem promašio mnogo,Liverpul oštećen više,na kraju pravedan remi
G

Gost232

pre preko 2 godine

Kako Var nije video Salahovu ruku,covek smirio loptu rukom,strasno sudjenje strasno !
A

Artur2

pre preko 2 godine

Drugi gol liverpulu poklonjen..naredna 3 kola 2puta gostuju lesteru pa celziju,citi tu pravi vec razliku 5do7bodova i to im je to..
S

Sprdnja

pre preko 2 godine

Još samo svježi kikice hehehegrheg
Д

Де си сине

pre preko 2 godine

Да каже
F

FM

pre preko 2 godine

Utisak je da sudija nije za osmu ligu. Crveni za Kejna, penal nad Zotom i drugi zuti Emersonu, Salah igrao rukom, Son delovao da je bio u ofsajdu kod drugog gola, ako Kejn nije dobio crveni, nije smeo ni Robertson. Inace odlicna utakmica.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Sad ce flopp da place opet i da proziva VAR i sudije, brzo je zaboravio ko mu je titulu donio…
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Rezultatom ove utakmice najzadovoljniji je Man Siti.