Noga Pjer Emila Hojbjerga (Printskrin)
Noga Pjer Emila Hojbjerga (Printskrin)

Totenhemov nezaustavljivi ratnik: Hojbjerg i povređen hteo da igra, Murinjo se isprečio (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 00:00

Danac želeo da odigra završnicu meča sa velikom rasekotinom posle starta i crvenog kartona Da Silve

Totenhem je večeras rutinski savladao Brentford i zakazao finale Liga kupa Engleske sa jednim od dva mančesterska velikana. Duel na novom Vajt Hart Lejnu bila je prilika da Hjong Min Son 101. golom u dresu Sparsa potvrdi vrhunsku formu koja ne popušta od starta sezone, ali i da se podsetimo kakvog ratnika u ekipi ima Žoze Murinjo.

Naime, Pjer Emil Hojbjerg bio je žrvtva Da Silvinog starta otvorenim đonom i nakon pregledanja snimka jasno je da je Danac dobro prošao jer mu potkolenica nije polomljena. Posledice su ipak prisutne i na snimku se jasno vide, ali i pored očiglednih rasekotina i krvarenja nekadašnji fudbaler minhenskog Bajerna bio je rešen da nastavi praktično dobijen meč Totenhema. Između Hojbjerga i terena isprečio se Žoze Murinjo ne želevši da na bilo koji način rizikuje pogoršanje stanja svog ljubimca.

Izabrane vesti

Danac je ove sezone prava aždaja na sredini terena za koju ne postoji izgubljena lopta, a koliko kao pojava na terenu znači portugalskom stručnjaku videlo se i šestog decembra kada je Totenhem slavio protiv Arsenala u derbiju severnog Londona. Posebni se na konferenciji posle utakmice zahvaljivao prvom čoveku kluba Danijelu Leviju na dovođenju Hojberga, koji je tada potpuno uništio igru Arsenala.

Večerašnji susret je dao novu potvrdu da 16.600.000 evra koliko je Danac plaćen nije prevelika suma novca za ono što na terenu pokazuje - kako kroz samu igru, tako i kroz ratnički karakter koji je usmeren jedino u službu ekipi.



tagovi

Pjer Emil HojbjergŽoze Murinjo

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara