Totenhemov projekat Poketino vredan 48.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 17:17

Argentinski trener potpisao novi ugovor sa londonskim Pevcima

Maurisio Poketino ne mrda iz Totenhema! A i zašto bi, kad ima sjajne uslove koji su od danas postali još bolji. Argentinski trener u četvrtak je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa londonskim klubom, a po sezoni bi, kako navode britanski mediji, trebalo da zarađuje 8.500.000 funti (9.670.000 evra).

Poketino je u klub došao u leto 2014. godine, ali još nije uspeo da osvoji trofej sa Pevcima. Ipak, od Totenhema je uspeo da napravi učesnika Lige šampiona, a stvorio je i nekoliko igrača iz sopstvenog pogona.
“Čast mi je što sam produžio saradnju, pogotovo što se bližimo značajnom periodu u klupskoj istoriji i biću trener koji će prvi izvesti ekipu na naš novi stadion. To je samo jedan od faktora. Nastavljamo da gradimo ekipu i klub i da radimo kao u prethodne četiri godine”, rekao je Poketino nakon potpisivanja ugovora.

Izabrane vesti

Dodao je Argentinac i da je sa predsednikom kluba Danijelom Levijem razgovarao o ambicijama u narednom periodu i da su se “našli” oko zaključka da Totenhem postepeno, ali stabilno raste.

Predsednik kluba, Levi istakao je da je Poketino uspeo da stvori specifičan Totenhemov stil igre koji navijači vole i poštuju. Očekuje se naravno, da posle ovakvog poteza, uprava obezbedi Argentincu i adekvatan budžet da dodatno ojača ekipu u letnjem prelaznom roku.

Foto: Action images


tagovi

Maurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara