Toti: Nismo mogli da kažemo NE za Alisona

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 23:29

"Gradimo mladu ekipu za budućnost. Pokušaćemo da se pojačamo što pre, kako bismo mogli da se borimo za vrh", rekao je Princ Rima

Roma nije mogla da odbije ponudu Liverpula za Alisona. Tako barem tvrdi legendarni as Vučice i najbliži saradnik sportskog direktora Monćija, Frančesko Toti, koji kaže da će klub učiniti sve da se pojača u najskorijem vremenskom periodu.

Prodajom Brazilca pomeren je novi rekord u svetu fudbala kada su u pitanju prodaje čuvara mreže.
"Tržišne cene su se promenilo, prvi put se dogodilo da neko ponudi 75.000.000 evra za golmana. Nismo mogli da kažemo - NE". Žao mi je što smo izgubili jednog od najboljih golmana na svetu, ali ćemo bez obzira na to pokušati da izgradimo snažan tim", rekao je Frančesko Toti.

Izabrane vesti

Roma je dolaskom Monćija u klub počela drugačije da daleko aktivnije da se ponaša na tržištu.
"Mi gradimo mladu ekipu za budućnost. Pokušaćemo da se ojačamo što pre kako bismo mogli da se borimo u vrhu. Moramo da ostanemo mirni, cilj kluba je da zadovoljimo igrače i navijače. Svi očekuju dolazak velikih imena, učinićemo sve od sebe da bude tako".

Toti kaže da mu nije žao što nije dočekao okršaj sa Kristijanom Ronaldom u Seriji A.
"Ne, već sam igrao protiv njega. Sreo sam se sa njim i srećan sam što donosi puno italijanskom fudbalu. On je izvanredan, najbolji zajedno sa Mesijem. Nadam se da će on doneti dobro Seriji A i da se oina može vratiti na mesto na kojem je bila ranije", rekao je Toti.

Foto: Action images


tagovi

Frančesko TotiAlison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara