Tovan na meti Atletika

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.12.18. | 13:34

Cena je oko 50.000.000 evra

Približavamo se zimskom prelaznom roku i već počinju nagađanja i glasine ko bi od igrača mogao da pređe u koji klub. Frans fudbal piše, a As prenosi, da je Florijan Tovan na meti Atletiko Madrida i da bi taj posao mogao da bude vredan tu negde oko 50.000.000 evra.

Tovan je trenutno fudbaler koji privlači dosta pažnje u svetu međunarodnog fudbala. Do sada je dao 12 golova i ima četiri asistencije.

Izabrane vesti

Pored Atletika i Čelsi je pokazao interesovanje i navodi se da su Plavci takođe kontaktirali ljude oko Tovana. Pominje se još i Inter pored ova dva kluba.

Ovaj Francuz je na ceni jer može da igra i kao krilo i kao plejmejker. Ko god bude krenuo ozbiljno po Tovana moraće sa Zubizaretom da pregovara, a ovaj ga neće pustiti za mali novac. Posebno ne usred sezone.

Tovan je inače rođen u Birmingemu, ali je odrastao u Orleanu. Prvi veći klub mu je bio Grenobl. Posle je igrao za Bastiju, Marselj, Njukasl, odakle se 2017. godine vratio u Marselj.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske, a ima nastupe i za A tim. Tovan ima 25 godina što znači da ima još dosta fudbala pred sobom.

Samo je pitanje da li je ova zima momenat za odlazak iz Marselja u neki veći klub?

Foto: Reuters


tagovi

Florijan TovanZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara