Tradicija - pobeda domaćina, statistika - malo golova

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.09.18. | 10:59

Gorodeja i Neman Grodno susreću se u 22. kolu Višaja lige

BATE Borisov i Aleksandr Hleb. Dve glavne asocijacije na beloruski fudbal. Kada govorimo konkretno o BATE-u, favorit je ma protiv koga da igra. Realno, drugačije ni ne može da bude kada je 12 puta uzastopce šampion. Međutim, BATE svoj meč igra u sredu, pa to utefterite negde, a danas se u okviru 22. kola sastaju Gorodeja i Neman Grodno.

Gorodeja lošije stoji u odnosu na protivnika, osvojila je 11 bodova manje, ali imajte na umu sledeći podatak: onaj ko je bio domaćin slavio je na pet proteklih međusobnih susreta ovih timova, ukupno šest, ako računamo jednu prijateljsku. Ipak, i jedni i drugi su u lošoj formi, Neman u poslednje vreme ne zna gde bije na strani, ali i Gorodeja nije baš pouzdana kod kuće, tako da ne bi bilo loše porazmisliti i o drugim opcijama.

Izabrane vesti

Beloruska prva liga je među najtvrđima na svetu, pošto na oko 70 odsto mečeva pada najviše dva gola. Da bi trebalo da vidimo malo golova svedoči i podatak da je Gorodeja vezala pet mečeva na kojima je zaokružen tip 0-2, kod kuće tri meča uzastopno na kojima je prošla ova igra (ukupno na sedam od devet kod kuće, sačuvala svoj gol na četiri od pet proteklih mečeva), a i postiže 0,76 golova u proseku. Gorodeja je na 24, a Neman na 33 odsto mečeva ove sezone igrao 3+.

BELORUSIJA 1 - 22. KOLO:

Ponedeljak

18.00: (2,85) Gorodeja (2,85) Neman Grodno (2,65)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

BelorusijaBelorusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara