Tradicionalna „mačka u džaku“: Ben Arfa odabrao Ren

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 14:15

Posao bi mogao da bude gotov u narednim satima

Navijači Rena su danas saznali da će igrati u Grupi K Lige Evrope sa Dinamom iz Kijeva, Astanom i Jablonecom, a saznali su i da će dobiti zvučno pojačanje - stiže im Hatem Ben Arfa, kao slobodan igrač.

Posao još nije gotov, ali bi trebalo da bude gotov u narednim satima. Ben Arfa je birao najviše između Nice i Rena - i odabrao je Ren. Razogvarao je sa ljudima iz kluba i svideo mu se projekat i zamisao.

Izabrane vesti

On ne mora da nađe klub do večeras u ponoć jer je slobodan igrač, ali Lekip piše da Ben Arfa ne želi da troši više vreme i želi što pre da završi posao.

Pored Nice i Rena, i Vest Hem je pokazao interesovanje za Arfu, ali njemu se dopada ideja da igra u mladom timu Rena koji će igrati u Ligi Evrope.

Ben Arfa je proveo dve godine u PSŽ-u ali nije igrao tamo i čak se pominjalo da će tražiti odštetu od Svetaca zbog toga. Više od godinu dana nije igrao zvaničan meč. Čak je njegov menadžer izjavio kako je njegov klijent "izgubio vrednost" zbog te činjenice.

Naravno da su i Ren i Nica dobro znali u šta ulaze kada su tražili Ben Arfu, ali pored ludog mentaliteta u pozadini stoji fantastično fudbalsko umeće zbog čega su spremni da trpe njegove bubice.

Foto: Action images


tagovi

Hatem Ben Arfa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara