Transfer leta u Madridu uskoro gotov: Potpisuje Kurtoa, Plavcima 35.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.08.18. | 17:08

Belgijanac postaje čuvar mreže Kraljevskog kluba

Transfer belgijskog čuvara mreže Tiboa Kurtoe bliži se kraju! Dobro upućena Marka tvrdi da bi sve moglo da bude gotovo u narednih nekoliko sati, kada će sjajni golman i zvanično postati novi član madridskog Reala.

Na kraju je prosudio ljudski faktor. Tibo želi da živi u Španiji, gde mu se nalazi supruga i dvoje dece, tako da je povećao pritisak na upravu londonskih Plavaca, koja je praktično primorana da mu da zeleno svetlo za odlazak.

Izabrane vesti

Sa druge strane, ni Čelsi nema mnogo vremena za premišljanje. Tranfer pijaca se završava 9. avgusta u ponoć, tako da su klubu iz glavnog grada Engleske preostala svega dva dana da pronađe adekvatno rešenje.

Biće zanimljivo videti kakva će biti budućnost Kejlora Navasa, odnosno da li će pristati da bude zamena Kurtoi ili će potražiti mesto na kojem bi dobio kontinuitet. U tom slučaju bi talentovani Ukrajinac Andrej Lunin postao rezervna opcija na golu Kraljevskog kluba.

Kurtoi ugovor ističe narednog leta, tako da je ovo praktično poslednja šansa za Čelsi da uzme pristojno obeštećenje od njegove prodaje.

Belgijanac je član Čelsija postao još na leto 2011. godine, kada su Plavci Genku platili 8.950.000 evra, a potom ga poslao na trogodišnju pozajmicu u Atletiko Madrid. Na Stamfordu je prvi čuvar mreže postao u sezoni 2014/2015, a zaključno za prošlom zabeležio je 154 nastupa u dresu londonskog kluba.

Foto: Action images


 


tagovi

Tibo KurtoaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara