Treba iskoristiti Junajted i Voriorse

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.06.18. | 08:47

Dva fiksa iz Singapura

Japanska podružnica Albireks Nigate zavodi red u Singapuru. Čelnici Premijer lige ove azijske zemlje pre 15 godina su rešili da ojačaju najkvalitetnije domaće takmičenje dovođenjem klubova iz Kine, Bruneja, Francuske, Japana, Malezije i Južne Koreje. I od te 2003. godine do sada stranci su osvojili četiri titule, od čega Nigata poslednje dve i nema nikakve dileme već na polovini prvenstva da će osvojiti i treću. Za sada ima maksimalan učinak - 12 pobeda na 12 utakmica. Dakle, ostaje jedino pitanje ko će biti drugi?

Tampines je trenutno na vicešampionskj poziciji koja vodi u "evropu", sa pet bodova više od Houm Junajteda, koji danas ima priliku da se približi rivalu, jer igra protiv Jang Lajonsa. Iz najjačeg ranga Singapura niko ne ispada, a taj podatak godinama koriste Mladi lavovi. Jedni su od najslabijih u Premijer ligi, i ove sezone. Radi se o sastavu koji služi za uigravanje reprezentacije Singapura do 23 godine. Proteklu takmičarsku godinu Mladi lavovi su okončali sa tek jednom pobedom i tri remija na 24 utakmice. Ove sezone su premašili taj učinak, što realno i nije bilo teško, međutim, bez pobede su trenutno šest utakmica. Na poslednja četiri susreta su izgubili sa najmanje dva gola razlike. Prednost dajemo Houm Junajtedu.

Izabrane vesti

U drugom meču dana igraju Voriors i Balestier, a važno je znati da je domaćin ostvario jedine dve pobede u sezoni u protekla dva kola. A, u poslednjoj rundi bio je bolji od drugoplasiranog Tampinesa, na njegovom terenu, što je bilo veliko iznenađenje. To znači da je Voriors ušao u formu. Treba to iskoristiti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 11:30 4641 SIN 1 Warriors - Balestier ki 1 1,75
Sub 11:30 4643 SIN 1 Young Lions - Home United ki 2 1,35
Ukupna kvota2,36

SINGAPUR 1 - 13. KOLO

Subota
11.30: (7,50) Jang Lajons (4,80) Houm Junajted (1,35)
11.30: (1,75) Voriors (3,50) Balestier (4,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Singapur 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara