TREĆA SMENA: Strongest i Universidad Katolika posrću, Atletiko Nasional skoro nepogrešiv

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.09.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Meksiko 1)

Pumas i Čivas iz Gvadalahare igraju prilično promenljivo u dosadašnjem toku sezone u meksičkoj Aperturi. Daleko su od vodećih mesta, prilično zaostaju i nemaju mesta za nove kikseve. Međusobni duel u nešto boljem raspoloženju iščekuje Čivas, koji je pobedio u poslednjem duelu pre dve nedelje Nekaksu sa 2:0. Bila je to prva pobeda gostiju posle četiri sušna susreta. Pumas je pri dnu, sa samo dva boda više od fenjeraša Keretara, a svih pet bodova sakupio je na domaćem terenu.

KURIKO UNIDO - UNIVERSIDAD KATOLIKA, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Trostruki uzastopni šampion Čilea u tekućoj kampanji nije na pređašnjem nivou, ali je i dalje konkurentan u prvenstvenoj trci. Posle 19. rundi nalazi se na trećem mestu sa pet bodova manje od vodećeg Kolo Kola. Ipak, četiri poraza na prethodnih sedam mečeva pokazala su da bi Katolika najzad mogla da nekome prepusti tron, mada slavlje nad Audaks Italijanom u jednom od derbija šampionata potencijalno nagoveštava izlazak Universidada iz krize. Kuriko Unido je pretposlednji na tabeli, ali je u seriji od pet duela bez poraza.

ATLETIKO NASIONAL - EKIDAD, 01.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Skoro nepogrešiv je Atletiko Nasional ove sezone u Klausuri. Jedini kiks sastav iz Medeljina imao je na startu na gostovanju Envigada, kada je remizirao 2:2. Preostalih sedam mečeva je pobedio, te se baškari na vrhu sa pet bodova više od najbližih pratioca. Noćas Zeleni dočekuju Ekidad, koji je u donjem domu, sa devet osvojenih bodova. Poslednji duel Atletiko Nasional je igrao u Kupu, i poražen je na gostovanju Santa Feu, dok je Ekidad remizirao kod kuće sa Tolimom.

FLUMINENSE - SAO PAULO, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Stvari se u Seriji A ne odvijaju onako kako su Fluminense i Sao Paulo očekivali. Oba tima nalaze se daleko od vrha kojem pripadaju, a nešto bolji utisak od njih ostavio je Flu koji je noćas domaćin u međusobnom duelu. Fluminense je osmoplasiran sa 14 bodova manje od vodeće Atletiko Mineira, ali primetan je njegov blagi preporod. Posle četiri vezana poraza nanizao je četiri susreta bez poraza, dok je Sao Paulo u donjem domu, prvi iznad crte sa bodom više od zone ispadanja. Gosti su u seriji od pet duela bez neuspeha.

STRONGEST - INDEPENDIJENTE PETROLERO, 01.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Lider je u velikom problemu u poslednje vreme. Strongest je poražen na tri od četiri protekle ligaške utakmice, posle čega se njegov suficit na čelu istopio. Sada ima samo bod prednosti u odnosu na Olvejz Redi, odnosno dva više od Rojal Parija i noćašnjeg duela sa Independijente Petrolerom. Gosti su u seriji od pet pobeda u ligi, usled koje su se našli u situaciji da su veoma realni kandidati za krunu.

LDU KITO - EMELEK, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Derbi 22. runde druge faze prvenstva Ekvadora igraju noćas LDU Kito i Emelek. Domaćin je petoplasiran i sakupio je tri boda manje od Emeleka, koji je na drugom mestu i koji može da se pohvali da još nijednom nije izgubio. Radi se o dva najefikasnija tima dosadašnjeg toka kampanje, koji su u pet prethodnih kola postizali dva ili više pogodaka. Sa druge strane, njihovi međusobni okršaji ne obiluju golovima, te je na osam od minulih deset viđeno maksimalno dva.

LOS ANĐELES FK - SOLT LEJK, 04.30

(Fudbal, MLS)

Borba za mesto u doigravanju u MLS-u i dalje traje. Los Anđeles FK je tri boda daleko od zone doigravanja, i taj deficit može da nadoknadi noćas u sudaru sa direktnim konkurentom Solt Lejkom, koji je sedmoplasiran. Domaćin je u prošloj rundi pobedom od 4:0 protiv Kanzas Sitija prekinuo post od osam duela bez slavlja, dok gostujući tim igra u serijama i taman se trijumfom nad Dalasom vratio na pobednički put posle dva neuspeha.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara