Treće zimsko pojačanje stiglo na Marakanu: Vidić parafirao do 2022. godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.12.18. | 11:26

„Dolazak u Crvenu zvezdu je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu“, kaže 197 centimetra visoki golgeter

Visoki napadač Dejan Vidić danas je i zvanično predstavljen kao treće zimsko pojačanje Crvene zvezde. Doskorašnji golgeter Zlatibora parafirao je ugovor do leta 2022. godine, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Pre Vidića na naš najveći stadion stigli su Nemanja Milunović i Miloš Vulić.
"
Dolazak u Crvenu zvezdu je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu. Svi znamo šta je Crvena zvezda, ne samo kod nas, već i u regionu. Naravno da sam prezadovoljan, trudiću se da na svakom treningu dam maksimum i opravdam ukazano poverenje uprave kluba", rekao je Vidić posle potpisivanja saradnje.

Izabrane vesti

Crveno-beli su tako nastavili sa praksom angažovanja visokih napadača. Zbog visine od 197 centimetara prva asocijacija je Nikola Žigić.
"
Sama pomisao da sam na Marakani i da sam član Crvene zvezde ostavlja neopisiv utisak na mene. Tek ću za nekoliko dana doći sebi kada dodatno razmislim o svemu. Golovi su mi zaštitni znak kao i svakom napadaču, porede me sa Žigićem ali mislim da je još prerano za to. Svakako ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam to poređenje dobrim partijama", zaključio je Vidić, koji je postigao 10 golova na 16 utakmica u Prvoj ligi Srbije.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Dejan Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara