Trener Gectepea naredio: Dovedite mi Srnića!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 18:31

Čelnici turskog kluba odlučni u nameri da na pozitivan način kompletiraju pregovore sa crveno-belima

Turski Gectepe je ove sezone predstavljao hit turskog prvenstva, a u sledećoj uprava ovog kluba želi da napravi dodatni iskorak i uvede svoj tim se među pet najboljih u tamošnjem Superligu.

Za to će biti potrebno da ambiciozni klub iz okoline Izmira dodatno ojača igrački kadar, a kako stvari stoje ide se upravo u tom smeru. Već je sklopljen dogovor oko angažovanja desnog beka Alanje Laminea Gasame, a naredni pik Gectepea biće pouzdani vezista Crvene zvezde Slaboljub Srnić.

Izabrane vesti

Kako pišu turski mediji, trener turskog kluba Tamer Tuna, nezadovoljan je igrama Joana Gufrana i Tajfura Bingela, pa je klupskom menadžmentu poručio da mu dovedu krilnog fudbalera novopečenog srpskog šampiona.

Prvi kontakti su navodno već uspostavljeni, a jedini problem za Gectepe jeste to što Srnić ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima, što znači da će Turci morati da izdvoje određeno obeštećenje za neumornog prvotimca kluba iz Ljutice Bogdana. Ipak, takođe se navodi i da je predsednik Gectepea Mehmet Sepil odlučan u nameri da na pozitivan način kompletira pregovore sa čelnicima Crvene zvezde.

Srnić iza sebe ima najbolju sezonu od povratka u Crvenu zvezdu. Odigrao je 44 utakmice u svim takmičenjima i postigao devet golova, a neki od njih bili su od ogromne važnosti za ekipu Vladana Milojevića. Svoju vernost crveno-belim bojama pokazao je odlukom da produži ugovor koji mu je isticao ovog leta, čime je omogućio matičnom klubu da zaradi od njegove prodaje.

Foto: Star Sport


tagovi

Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara