Trener Seltika gledao Strahinju Pavlovića protiv Konahsa

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 09:00

Nil Lenon je bio juče na utakmici Partizana, a ostrvski mediji ističu da je gledao mladog štopera

Trener Seltika, Nil Lenon, bio je na tribinama na meču između velškog Konahs Kija i srpskog predstavnika Partizana. Fotografije iz Rila to i potvrđuju, a škotski San i ostali ostrvski mediji ističu da je bio na utakmici kako bi se lično uverio u kvalitete Strahinje Pavlovića, talentovanog štopera Partizana.

Pavlović je igrao od starta, igrao je vrlo dobro, a škotski San ističe da je upravo on bio razlog dolaska Lenona na utakmicu. Kako bi mogao da ga vidi uživo na delu. I imao je šta da vidi. Pavlović je bio agresivan, izneo je nekoliko puta jako lepo loptu čak na protivničku polovinu, imao je i neke ofanzivne akcije što nije njegova primarna sfera delovanja. Sveukupno, dobar utisak je ostavio.

Izabrane vesti

Doduše, kako je igrao Konahs, nije ni imao previše razloga da interveniše u defanzivi.

Naravno, moguće je da kolege sa Ostrva greše i da je "meta" Lenonovog dolaska u Vels bio neko drugi, ali Pavlović se ističe kao taj, što i ne čudi s ozbzirom na talenat i mogući domet ovog štopera.

Pavlović se ovog leta povezivao sa prelaskom u Juventus za oko 6.000.000 evra, čak je i sam štoper pričao da je to blizu, ali se do danas nije zvanično realizovalo. To naravno znači da Seltik ima svako pravo da gleda Pavlovića kao i da "krene po njega".

Lenon je ujutru na dan utakmice otputovao u Vels gde je gledao meč u kom je Partizan slavio s 1:0 pogotkom Aleksandra Šćekića levom nogom posle odbitka.

Partizan će, ako prođe Konahs, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz dvomeča Malatija - Olimpija (2:2 u prvoj utakmici), dok Seltik iz prve utakmice svog dvomeča ima laganih 5:0 protiv Nome Kaljua u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Videćemo narednih dana da li će Nil Lenon i Seltik praviti neki naredni, dalji korak ka Pavloviću...

FOTO: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara