Trening meč u Zemunelu, dao ga Dejan Georgijević

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.19. | 22:54

Partizanovi fudbaleri igrali između sebe

Uprava traga za kadrovskim rešenjima kad su u pitanju šef stručnog štaba i sportski direktor, mada nema naznaka da će te funkcije uskoro biti popunjene, a za to vreme fudbaleri Partizana moraju da nastave da ispunjavaju profesionalne obaveze, pa je tako danas u Sportskom centru „Zemunelo“ odigran trening meč dva crno-belima tima.

Privremeni trener Žarko Lazetić sa saradnicima iz stručnog štaba podelio je izabranike u dve ekipe, a na kraju je rezultat bio 2:1 za, uslovno rečeno, goste, pošto su strelci bili Milan Smiljanić i Dejan Georgijević, a  za „domaćina“ Saša Zdjelar.

Izabrane vesti

Na ovom meču nisu igrali Stojković i Nikolić, kao i roviti Musa i Marković. Osim njih, stručni štab nije mogao da računa na devetoricu igrača rasutih po različitim reprezentativnim selekcijama, kao što su Nemanja R. Miletić (A tim Srbije), Danilo Pantić (mlada), Zlatan Šehović, Radivoj Bosić, Strahinja Pavlović (omladinska), Nebojša Kosović, Aleksandar Šćekić (Crna Gora), Goran Zakarić (Bosna i Hercegovina) i Rikardo Gomeš (Zelenortska Ostrva).

Zato je šansu dobilo nekoliko momaka prekomandovanih u prvi tim iz podmlatka.

Partizan 1: Popović – Vulićević, Ostojić, Smiljković, N. G. Miletić – Zdjelar, Janković, Ilić, Pavlović, Stevanović – Stanojlović.

Partizan 2: Kljajić – Radmanovac, Valijente, Vještica, Urošević – Smiljanić, Đerlek, Tošić, Šehapi, Ivanović – Georgijević.


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara