Ernesto Valverde
Ernesto Valverde

Treninzi u Barseloni na koje niko nije dolazio ove nedelje

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 20:25

Doduše bili su dobrovoljni...

Možda lepša strana reprezentativne pauze, pod uslovom da nemate obaveze u nacionalnom timu, je što možete da imate i do sedam dana odmora.

Posle pobede nad Betisom u prošlom kolu trener Barselone Ernesto Valverde dao je slobodnih sedam dana pulenima koji ne moraju da brane boje svojih reprezentacija, s tim da su u ponedeljak i utorak mogli da se pojave u trening centru dobrovoljno na masaži i oporavku. Međutim, niko to nije učinio.

Izabrane vesti

Prema informacijama Asa, trener Katalonaca je zamolio članove stručnog štaba da budu na raspolaganju igračima tih dana, ali su treneri samo gledali jedni druge u čudu jer se niko nije pojavio.

Od 23 fudbalera prvog tima (ne računajući povređene Rafinju, Dembelea i Saureza) preostala su samo četvorica koji su mogli da dođu na dobrovoljne treninge (Pike, Boateng, Lengle i Malkom), jer su ostali imali obaveze u svojim selekcijama.

U slučaju Pikea i Lenglea treneri nisu želeli da prave probleme, jer im je zaista bio potreban odmor, ali zato za izostanke Boatenga i Malkoma nemaju razumevanja.

Foto: Reuters


tagovi

Ernesto Valverde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara