Trese se Istanbul, navijači Bešiktaša poludeli - stiže „prevarant“ Jilmaz!

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 18:51

Kakav doček čeka reprezentativca Turske?

Ono što je Aleksandar Samedov u Rusiji - inače poznat kao "Moskovska prostitutka" - to je u Turskoj, bez ikakve sumnje - Burak Jilmaz! 

Samo nekoliko sati pošto je objavljen transfer Adema Ljajića, Bešiktaš je na pragu da u samoj završnici prelaznog roka zatrese vrelo istanbulsko tlo i to transferom turskog reprezentativca s pedigreom velikog „prevaranta“ ili „varalice“! Zašto? Zato što je u Turskoj menjao klubove kao čarape, a u svojoj karijeri uspeo je da nosi opremu sva tri istanbulska giganta - Bešiktaša, Galatasaraja i Fenerbahčea!

Izabrane vesti

Navijači istanbulskih crno-belih nisu baš blagonaklono prihvatili vest da je Bešiktaš praktično dogovorio transfer golgetera Trabzona, pošto su ljuti na njega zbog prošlosti u kojoj je, kao što smo pomenuli, igrao za najveće i najljuće rivale. Razlog više je i to što je Burak Jilmaz pošto je karijeru započeo u Antaliji prvi veliki transfer ostvario upravo prelaskom u Bešiktaš, gde se kleo na vernost klubu.

A onda je, posle epizode u Manisi, prvo zaigrao za Fenerbahče, gde se nije baš proslavio, da bi onda vrhunac karijere dostigao u Galatasaraju. To je, ukratko, razlog zbog kojeg je u Istanbulu trenutno vrlo trusno... Bešiktaš je, navodno, postigao dogovor za transfer vredan 2.500.000 evra. Put Trabzona krenuće i Atiba Hatčinson, na koga Senol Guneš ne računa. Burak će takođe odustati od novca koji mu Trabzon navodno duguje, a koji po nekim informacijama iznosi čak milion evra! Malo je teško da se u to poveruje, ali ko zna kakvu su kombinaciju napravili u ovom trouglu…

Još nije potpisano na koliko godina će biti potpisan ugovor, ali se najavljuje da će biti na tri godine. 

Foto: Action Images


tagovi

Burak JilmazLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara