Tri razloga za oprez

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 09:12

BATE je favorit, ali...

BATE Borisov i Aleksandr Hleb. Dve glavne asocijacije na beloruski fudbal.

Kada govorimo konkretno o BATE-u, favorit je ma protiv koga da igra. Realno, drugačije ni ne može da bude kada je 12 puta uzastopce šampion. Stoga, BATE je favorit i protiv Minska sa kojim ukršta koplja u 17. kolu (19.45). Ipak, ma koliko bio tim iz Borisova dominantan i jak, postoje tri razloga zbog kojih danas treba biti oprezan.

Izabrane vesti

Prvo, BATE u sredu igra kvalifikacioni meč za Ligu šampiona protiv Helsinkija, pa je logično da trenutni šef struke domaćih malo promeša karte.

Drugi razlog je Minskov uspon forme od tri meča bez poraza, a među njima su odoleli i Nemanu i Šahtjoru iz Soligorska koji su iznad njih na tabeli.

Trećeuprava je početkom juna raskinula saradnju sa Olegom Dulubo - izgubio finale kupa i Superkupa od Dinamo Bresta, glave mu došao poraz od Gorodeje pa je sada na klupi Aleksej Baha. BATE je nastavio da sa pobedama, ali nije toliko ubedljiv kao ranije.

Čisto da podsetimo, BATE je pred početak ove sezone promenio trenera i angažovao nekoliko novih igrača. Naposletku, klub se posle pune decenije već etabliranog sistema igre okrenuo nekom drugačijem angažovanjem u vidu iskusnog Duluba, kome je ovo bio najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Aleksandr Jermakovič je posle četiri sezone na klupi tima iz Borisova odlučio da se ponovo udruži sa Viktorom Gončarenkom u moskovskom CSKA, kome je pre nego što je postao strateg BATE-a bio pomoćnik gotovo šest godina.

Da ponovimo, BATE je favorit, ali ne treba u potpunosti isključiti iznenađenje... 

Inače, beloruska prva liga je među najtvrđima na svetu, pošto na 70 odsto mečeva pada najviše dva gola. Tip 0-2 prolazio je na četiri od pet prethodnih međusobnih susreta BATE-a i Minska.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:45 1242 BLR 1 Bate Borisov - Minsk ug 0-2 1,96
Ukupna kvota1,96

BELORUSIJA 1 - 17. KOLO:

Petak

Subota

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

FotoAction Images


tagovi

sportsko klađenjeBelorusija 1BATE Borisov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara