Komentari na vest

Trka za titulu u Premijer ligi ponovo je otvorena zahvaljujući svetskoj klasi Hariju Kejnu

A

Apostolakis

pre oko 2 godine

Super je komentar na sliku "Rados Totenhama". Ja još znam za mas, trinaes. Svojevremeno je Zvonko Mihajlovski tako govorio "u igru ulazi igrač sa brojem šesnaes".
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Vratio se Dier, uskoro će i Skipp. Ako nastavimo igrati kao juče, biće Liga Šampiona na Laneu iduće godine. Ključ je u direktnim susretima sa Arsenalom, West Hamom (obje kući) i Unitedom (na strani). Sem toga od "ozbiljnijih" utakmica imamo Liverpool na strani. Bolji smo od direktnih rivala za 4. mjesto! COYS
P

Princ

pre oko 2 godine

Da je Arsenal dobio City svasta bi bilo,al sta bi bilo kad bi bilo,vratilo im se juce za tu utakmicu
N

N17

pre oko 2 godine

Šta bi bilo kad bi bilo FC, a na kraju ni Liga Konferencija
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

Ruku na srce, Siti se provukao na jos par utakmica uz pomoc sudija. Eto, protiv Arsenala sudija dao crveni koji verovatno ne bi dao u drugoj situaciji. Slicno i na utakmici sa Vulvsima. Nisu to lake utakmice, ali kad ih tako dobijes, dosta utice na psihu igraca. Da su njih ostetili, pitanje koliko bi dobro igrali nakon toga.
9

93:20

pre oko 2 godine

@Jaffa Keks brate i City su ostetili protiv Southamptona pa niko o tome nista. Protiv Liverpula je Milner trebao da bude iskljucen pa nije,na 2:2 24' minuta do kraja drugacije bi bilo.Jimenez je ispao glup i dobio crveni,jeste strogo ali striktno po pravilima. City je tu dobio nepostojeci penal,ali u prvom nije sviran cist.
S

Sg

pre oko 2 godine

Zahvaljujuci svetskoj namestaljki. Siti dobija Kejna a Totenhem dobio neophodne bodove. Raspali Totenhem. I neko veruje da su posteno pobedili. Ajde bre
G

Gledalac

pre oko 2 godine

MAN.SITI - TOTENHEM nesto mi sumnjivo !
V

Vrlaz

pre oko 2 godine

Koliko je lepo toliko je i steta sto je ostao u Totenhemu ovoliko, ali ruku na srce - majstor.
l

lapete

pre oko 2 godine

coys
D

DDF

pre oko 2 godine

Gradjani letos dovodi"alkosa"Grilisa za 120m€,umesto da su dodali taj novac i 55m€ za Kejna,sada bi vec slavili titulu i verovatno osvojili titulu prvaka Evrope....ovako su samo potvrdili svoj nadimak"bukadzije",
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Seti se da je Gvardiola izmišljao toplu vodu i u Bajernu kada je menjao pozicije fudbalerima kada je Miler izjavio da ne zna šta da radi na terenu Lam pomeren na zadnjeg veznog itd. Gvardiola sklon takvim potezima.
#

#Krojf

pre oko 2 godine

Gvardiola izmislja toplu vodu sa laznim devetkama,Lam je ozbiljan igrac na zadnjem veznom kao i Kimih,Kejn da dodje u City bilo bi slicno kao Lewa u Bajernu davao bi 40 golova po sezoni
K

K R O J F

pre oko 2 godine

#Krojf Naravno da izmišlja.Došao u Bajern koji je imao šampionski pedigre gvardiola ga uništio. Samo nemojte da potežete titule iz Nemačke.To se jednostavno osvaja u Bajernu.Računa se Liga Šampiona u Bajernu. Gvardiola nije osvojio Ligu Šampiona sa Bajernom niti je sigao do finala zato što je izmišljao toplu vodu.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Znaci, po tebi, svako ko ne uzme LS sa Bajernom ne zna posao. A ako zaposle nekog dobrog samo bi Bajern trebao da uzima LS svake god?

Kukaa

pre oko 2 godine

Pa buraz ligaska titula se baš ne računa. Bajern da krene sa -12 opet će da osvoji kolko je nikakva liga
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

Ne znam sta lupate za Gvardiolu i Bajern. Covek je svake sezone u Bajernu dolazio do polufinala. Od toga izbubio od od dva mozda najjaca tima u poslednjih 10 godina. 2014. od Reala koji osvoji tada LS. 2015. igrao bez nekoliko kljucnih igraca koji su tada bili povredjeni i to protiv Barse sa MSN u napadu koji je dominirao te sezone. Mislim da su Miler i Roben ili Riberi i neko jos iz veze/odbrane propustili utakmice. Druze, protiv nikad jace Barse ti bez dva tri glavna igraca. 2016. protiv Atletika na gol u gostima. Ako je to po vama lose odradjen posao, prestanite da komentarisete.
M

Manci®

pre oko 2 godine

"bukadzije" koji samo nizu titule u PL