Komentari na vest

Trosar, uz malo sreće, izborio penale, Ramsdejl i De Brujne doneli Arsenalu trofej (VIDEO)

c

cccccccvc

pre 10 meseci

Zato što pl nisu imali preko 30 god
P

Plavi10

pre 10 meseci

Kakav Citi nista od njih, jedina nada im je da dovedu najboljeg napadaca na svetu Vlahovica.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Svaka cast pre svega sudiji koji je malo duze produzio utakmicu i igralo se dok Arsenal nije dao gol.Dabogda City izgubio sve moguce od Arsenala padnem tiket samo njih za 550€
a

ahaa

pre 10 meseci

Nisi gledao utakmicu,trebalo je jos vise da produzi..
G

Gost300

pre 10 meseci

Ovi sto pricaju nije bitan trofej,nije igrao De Brujne(a ne znaju razlog zasto nije),trebaju da znaju jedno i da se pitaju zasto klubovi za koje navijaju nisu imali priliku da igraju za ovaj "nebitni" trofej,zato sto su se neki borili za opstanak,neki jedva zavrsili u top 4,neki nisu ni to uspjeli...COYG
4

46

pre 10 meseci

Jesu dali 75m za Haverca? Sve okej, imaju odličan protok lopte, igru, sve... ali sa njim u špicu se neće 'leba najesti u PL. Ne razumem zašto ga svi guraju na centarfora a dečko se probio na poziciji desetke u Leverkuzenu, i po stilu igre i po poziciji je isto što je i Mesut Ozil bio u Arsenalu - nezainteresovani plejmejker koji može potezom da reši utakmicu ali ga mrzi da previše trči.
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Zezus se povredio, pa mora da improvizuje Arteta. Slažem se, Haverc je sve ono što si gore napisao.
m

monterooo

pre 10 meseci

Arsenal mora da nadje c fora ....pod hitno...ostalo sve jace nego prosle sezone... Postoji problem sto ce ove godine igrati i LS...a to je ogromno opterecenje....moras imati bar 15 igraca i to tri superstara.... S ovim rosterom bez LS bili bi konkurentni za titulu....ovako......opet su kratki....
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Mi mislimo da je trofej nebitan, ali pune tribine i želja i jednih i drugih, kao i reakcije igrača Arsenala nakon pobede govore drugačije. Sticajem okolnosti, što zbog posla što privatno, imam kontakta sa Englezima. Uglavnom onima iz Londona. Naravno, o čemu da se priča nego o fudbalu. Kada je domaće prvenstvo u pitanju sve se računa. Svaki je trofej bitan. Naravno, nema svaki trofej istu težinu. Premijer liga se računa i vrednuje čak i više nego Lš verovali ili ne. Pošto sam simpatizer Liverpula preko 25 godina, pričao sam sa njihovim navijačima preko foruma. Njima LŠ veoma znači, to nije sporno. Ali svi su mi odreda rekli da bi menjali trofej LŠ za osvajanje titule. Na kraju kada je i titula došla, to je bilo to.
b

brt

pre 10 meseci

e nek su izgubili bas mi je drago
N

Ništa, to je to

pre 10 meseci

Sudeći po komentarima, Arsenal će da se prošeta kroz Premijer ligu lakše nego Zvezda kroz linglongaru. Aj da vidimo...

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

@KCM Pa De Bruyne od finale Lige Sampiona kad se povredio u finale nije igrao do pre nedelju dana.
z

zicoo

pre 10 meseci

Gde su sada oni sto su me demantovali da arsenal uzima trofej
F

Frizider27777

pre 10 meseci

Pitanje za objektivne gledaoce: Ako je ova utakmica nebitna, zasto je sudija toliko stitio igrace Sitije i sekao u startu Arsenalove? Pa i trenere, obojica su pricali sa sudijama a samo je Arteta dobio zuti.
A

Ako ti do sad nije jasno

pre 10 meseci

Danas ti je postalo očigledno. Mančesterski lobi u FA je jak i imaju protekciju sudija još od ere Fergusona. To što crveni i plavi deo Mančestera trube kako to nije istina i njihovi navijači laprdaju kako je to sve laž. Samo budala ne vidi da ih guraju sudije decenijama. Oteli su nekoliko titula samo pomoću sudija... Jbg...
K

Kdkd

pre 10 meseci

A jel znas mozda sta je ko rekao sudijama?????????????
S

Solid Snake

pre 10 meseci

@Ako ti do sad nije jasno | Utakmica produžena 8 minuta, Arsenal daje gol u 12-om "Oh ne, taj Mančesterski lobi, zavere na sve strane!" Ajde ne sramoti se više.
B

BarcaBarca

pre 10 meseci

Odlicna utakmica dva najbolja tima na svetu,iako je takmicenje nebitno odigrali su top. Arsenal za nijansu bolji,sa Zincenkom i Jesusom izgledaju prejako.
n

neutralac

pre 10 meseci

Nebitna utakmica a Gvardiola se radije pogodku skace ko da je osvojio opet tripletu, 🤦

Topdzija

pre 10 meseci

Коначно и Арсенал срећа да погледа! Многи ће рећи трофеј небитан, али овим младим момцима јако битан за самопоуздање! Судија криминал!!!
T

Tanjir

pre 10 meseci

Svi kukali kako je smesno kako je United slavio Liga kup prosle sezone, sta cemo sada? Arsenal slavi ovaj tanjir jace nego City Ligu sampiona.
K

Kantona

pre 10 meseci

Tacno se vidi da je Siti ovo igrao preko k...Gvardiola ostavio Edersona i De Brujnea na klupi,a u 60. minuti izbacuje Grilisa i Halanda iako je rezultat 0:0.
8

88888

pre 10 meseci

Haland i Grilis su odlicno zatvoreni pogotovo Haland sjajno su odigrali Saliba i Gabriel bukvalno mu nisu dali da dise. Arsenalu je falilo nekoliko igraca zbog povreda a ne bih bas rekao da je Pep tako shvatio ovu utakmicu.
C

Come On Arsenal

pre 10 meseci

U najavi utakmice, Gvardiola je rekao, da je Arsenal u prednosti, bla, bla, ona njegova priča i ovo stavljanje De Brujnea na klupi i izvođenje Halanda, pravo su, alibi postupci ako se izgubi, pederski se baš pokazao.
O

Ogi1410

pre 10 meseci

Prvo nije De Brujne donio trofej nego Arsenal sam sebi, bili su bolji, steta sto Havertz nije dao makar jedan go, nadam se da je sad jasno ljudima zasto Rajs onoliko kosta, kako je pojeo samo jednog De Brujnea u par duela a i Rodrija, a ako neko kaze da ovo nema značaja dovoljno je da pogleda Gvardiolu koliko je bio nervozan, ova ekipa uz jednog dobro napadaca je spremna da dominira dugi niz godina, biće zanimljiva trka i ove godine! Pozdrav svima, Coyg!
K

KCM

pre 10 meseci

Toliko mu je bio bitan trofej da mu je De Brujne presedeo skoro citav mec,a Ortega igrao golmana
A

Aj objasni

pre 10 meseci

Druže, aj objasni, prvo kažeš da će ova ekipa da dominira dugo godina, a onda biće zanimljiva trka? Zadnji ko se trkao sa Sitijem je Liverpul, oni jedino i mogu da ih ugroze. A to da je Rajs pojeo KDB-a, šta reći :)
l

locina666

pre 10 meseci

Siti bez De brujina je otprilike nivo Arsenala, nemoj samo neko opet da je pomenuo da je Odegard neki nivo KDB ,ili njegov naslednik, to je klasa ispod njega.. Haverc klasicni alibi igrac,kako primi loptu odma nazad gleda samo da je ne izgubi,steta sto nema Arsenal nekog bas jakog napadaca.. bili bi ubitacni..
0

000000

pre 10 meseci

Pa svako ko malo prati fudbal zna da je Odegard klasa ispod a radi se isto o strasnom igracu kako je samo par puta bacio igrace Sitija na dupe svojim potezima pogotovo Kovacica. Gvardiola ce imati problem da nadomesti odlazak Gundogana jer je Ikaj mnogo kvalitetniji igrac od Kovacica.
V

Vasilis

pre 10 meseci

Hoce opet kao prosle godine da se prica kako je Haland prevara, kako neko drugi uzima titulu i da je Gvardiola prevazidjen?
n

neki tamo lik

pre 10 meseci

Znali neko ko ima precizniju statistiku Sofa ili Flash score ili neka druga aplikacija za praćenje fudbala
P

PD

pre 10 meseci

Meni nekako bolji sofascore, a ko je precizniji teško je reći. Znaju baš da pogreše i jedni i drugi.
C

Chica

pre 10 meseci

Momci, radite li vi nešto? Gledajte fudbal kao igru. Kakve statistike, kakvi bakrači. To vam je beskorisni znanje.
C

Come On Arsenal

pre 10 meseci

Pobedio je bolji tim i ako se po jutru, dan poznaje, biće ovo uspešna sezona za Arsenal, što bi ovde rekli, "vraćaju se dani pobede". Siti deluje slabije bez Mareza i pogotovo Gundogana, Kovačić je izuzetno kvalitetan igrač, ali teško da će zameniti Gundogana, čudi me, da Gvardiola kupuje štopera od 100 miliona a ofanzivno je lošiji.
D

Dembele

pre 10 meseci

Koliko je Sitiju bitan trofej govori podatak da je Ederson citav mec bio na klupi,da je Brujne tek usao u 65. minuti i da su izveli Halanda i Grilisa na 0:0

€€€€€

pre 10 meseci

Meni Siti deluje slabiji nego prosle sezone Kovacic nikako ne moze da zameni Gundogana jer je Gundogan mnogo kvalitetniji,Marez ce im dosta faliti a Voker i Silva bi otisli i tu je Siti u problemu.
G

Gostica

pre 10 meseci

Koja lakrdija od suđenja, igra se dok Arsenal ne da gol.
9

999

pre 10 meseci

Eto srece da je tako, ali nije. Uostalom, nije lijepo da o tome prica navijac kluba koji je postao brend zbog sudija i tih nadoknada..
4

43

pre 10 meseci

Razbio siti dosta srece za arsenal
A

Azzu

pre 10 meseci

Nije nešto bila utakmica, Arsenal uz malo sreće do trofeja, koji je po mom mišljenju nepotreban, ali oke. Ovo sa nadoknadom mi je čudno, 8 minuta oni dali u 101, ali čestitke. Koliko će trajati utakmice onda kada budu igrali bunker ekipe u PL? Ostaje nam da vidimo.
C

Come On Arsenal

pre 10 meseci

Koliko je trajao prekid, pri sudaru glavama, Partija i Vokera?
V

Vinegar

pre 10 meseci

Povela se diskusija na internetu, da li je ovaj trofej bezvredan ili ne?
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Treba ovo da se ukine !!!
v

vldblk9a

pre 10 meseci

Najbitnije da beli medved zvani Rodri nije dobio ni jedan zuti. On jedino mozda moze karton da dobije ako obogalji nekoga.
D

DeRosi16

pre 10 meseci

Nestvarno, nestvarno. Za sta je Parti dobio u 8. minutu i za sta sve nisu Rodri i Bernardo dobili. Njih dvojica koriste ruke kao u rukometu, stalno. I sudija pusta. Nestvarno da je samo Alvarez dobio zuti.
p

ppapapa

pre 10 meseci

COYG ❤️ Tirnija prodati sto pre….
&

&&&&&

pre 10 meseci

Moze se reci da je Arsenal zasluzeno uzeo trofej. Siti do gola nije stvorio nijednu sansu a i kod gola je Tirni ostavio previse prostora Palmeru. Arsenal je odlicna ekipa ali im fali napadac je Havrc to nije,Nketia nema kvalitet a Zezus je previse sklon povredama a Rajs i Timber su odlicna pojacanja Timber je sve zatvorio na levoj strani Arteta nije trebao da ga zameni.
K

Kop

pre 10 meseci

Bravo za Arsenal, sad se može navijati za njih kad nema dzake, Trosar će biti veliko pojačanje.
И

И

pre 10 meseci

Bez vrhunskog napadača, ovo će biti upropaštena vrhunska generacija Arsenala. Ako se kupi vrhunski napadač, osvojiće se sve. Ovo je previše kvalitetan tim, šteta bi bilo da mora da se igra cele sezone na 1:0 i da svaki primljen gol znači i izgubljene bodove.
@

@@@@

pre 10 meseci

Bas steta da nemaju vrhunskog napadaca imaju sve ostalo na sredini imaju odbrana je dobra jos su je dodatno pojacali sa Timberom,sredina terena sa Rajsom i Partijem a onda ofanzivni deo ima dosta majstora a fali napadac Haverc je iznudjeno resenje,Nketia je igrac za cempionsip a Zezus je cesto povredjen a i kad je zdrav on nije klasican gol igrac kakav je potreban ovom timu.
f

feedy

pre 10 meseci

na. 2 tiketa me oborise na live zasto je pisalo 90 plus 11 da je dat gol sta se desilo
G

Gosttt

pre 10 meseci

Uvodjenje pravila sa svetskog. Koliko god da se odugovlaci igra, bice nadoknadjeno. Zbog toga ce u Engleskoj ove sezone utakmice biti produzene 10-15 minuta
G

Gost99

pre 10 meseci

8 minuta nadoknade a Arsenal ga daje u 101 minuti.Koja komedija od sudjenja kod Engleza po ko zna koji put
G

Gostica

pre 10 meseci

Neka pusti ih, to je jedino što će dotaći ove godine, kao i obično Siti titula a kikiriki kupovi ostalima.
a

akica1982

pre 10 meseci

Vidi se da nijesi pratio utakmicu,4 minuta se ukazivala pomoc igracima.
6

6666

pre 10 meseci

Ali bio je prekid u nadoknadi vremena kad su se sudarili Voker i Parti a sudija je slobodno mogao u toku meca da podeli par zutih kartona igracima Sitija zbog prekrsaja sa ledja.
a

ajzeatomas

pre 10 meseci

Pa minimum 3 min se ukazivala pomoc Partiju i Vokeru, u toku nadoknade vremena.
г

гуки

pre 10 meseci

Ако се у 8 минута надокнаде активно играло 4 минута, који је проблем да се продужи надокнада?
e

ev

pre 10 meseci

Bila je pauza 5 zbog povrede
k

kostunica

pre 10 meseci

Da si gledao znao bi sta se desilo
1

14

pre 10 meseci

Bio prekid meča u 92 min
Z

Zee

pre 10 meseci

da si mozda pogledao utakmicu znao bi zasto se igralo do 102-og min
n

neutralac

pre 10 meseci

A to sto se ukazivala ljekarska pomoć Partyu i Wolkeru u nadoknadi to nisi vidio il' si navijac city-a 🤔
D

Darcom

pre 10 meseci

8 minuta, od kojih se zbog ukazivanja pomoci nije igralo bar pola. Nadalje, Englezi su rekli da ce kao i na Svjetskom, nadoknadjivati sve potroseno vrijeme, i kaznjavati kradju vremena. Cak i zuti karton Alvareza za jedno bezazleno gurkanje lopte u aut nakon sviranja faula to pokazuje