Benžamin Pavara
Benžamin Pavara

Tuhelova prva kupovina - Pavar za 50.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.06.18. | 13:10

Defanzivac Štutgarta primarna želja novog trenera Pari Sen Žermena

Benžamin Pavar (22), defanzivac Štutgarta i francuske reprezentacije, mogao bi da postane prvo letnje pojačanje novog trenera PSŽ-a Tomasa Tuhela.

Smenom Unaja Emerija i dolaskom nemačkog trenera na Parku prinčeva započinje nova fudbalska era u kojoj će Sveci poprilično izmeniti svoj dosadašnji izgled. Logično, novi trener ima svoje ideje i vizije kojim bi fudbalerima mogao da pojača ekipu, a jedan od njih je upravo Pavar koji se poslednjih meseci ispostavio kao sasvim kvalitetan fudbaler na poziciji štopera i desnog beka.

Izabrane vesti

Pride, Tuhel je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima, jer Francuz već dve sezone nastupa u Bundesligi, pa bi voleo da ubaci Pavara u konkurenciju za poziciju na desnoj strani, zajedno sa Menijeom i Danijem Alvesom (koji je povređen).

Pojedini francuski mediji prenose i da je rukovodstvo PSŽ-a već obavilo preliminarne pregovore sa Pavarovim zastupnicima, a da Štutgart traži čak 50.000.000 evra.

Takođe, isti izvori pišu i da su gazda Parižana Naser Al Kelaifi i sportski direktor Antero Enrike spremni da ispune trenerovu želju, pa bismo vrlo lako posle Mundijala u Rusiji mogli da vidimo Benžamina Pavara u novom dresu Svetaca.

Foto: Action Images


tagovi

Benžamin PavarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara