Tumbaković: Čuka možda i previše ofanzivna, Zvzeda će biti dobra, od Radničkog sam više očekivao

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.19. | 23:40

"Čukarički je baš ambiciozno krenuo, bio je agresivan, igrao visoko. Objektivno je moglo da bude i ubedljivije", kaže novi selektor Srbije

Utakmicu na Banovom brdu između Čukaričkog i Banantsa iz Jerevana pratio je i novopostavljeni selektor Srbije Ljubiša Tumbaković. Od njega smo na kraju dobili komentar meča, ali i učinka Crvene zvezde i niškog Radničkog na evropskim premijerama. 

Za početak Čuka i lepih 3:0?
"Intersenatna utakmica. S obzirom da je prva takmičarska u sezoni Čukarički je baš ambiciozno krenuo, bio je agresivan, igrao visoko. Objektivno je moglo da bude i ubedljivije, posebno u prvom poluvremenu. Posle su malo pali, ali ih je ulazak Birmančevića razmrdao i zasluženo su na kraju pobedili. Ponavljam, mogli su i ubedljivije".

Izabrane vesti

Bila je to netipično ofanzivna igra za srpski fudbal, za naše standarde...
„Da. Dobro je bilo za ovakvog rivala, ali za nekog malo jačeg možda bi bilo i previše ofanzivno, jer bilo je tu dosta prostora da se kazni takva igra. Ali dobro, ne sumnjam da će Veselinović to da ispravi. Kad pobeđuješ i uočavaš greške sve je mnogo lakše".

Radnički i Crvena zvezda nisu se proslavili. Ni jedni ni drugi nisu uspeli da postignu gol na gostovanjima?
"Dobro, Zvezda je ubedljiva. Tek ulazi u ritam i biće to dobro. Ne vidim problem kod njih. Što se tiče Radničkog, očekivao sam više. Objektivno, moralo je to mnogo bolje".

Za kraj pitanje vezano za reprezentaciju: da li je već bilo razgovora sa nekim od reprezentativaca, možemo li da se nadamo nekim povratnicima? 
"Razgovarao sam sa mnogima, ali sigurno ćeš baš sad da mi izvučeš tu informaciju", završio je šeretski, kroz osmeh Tumbaković.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara