{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kako piše tamošnji Voetbal International, malo je verovatno da će mladi Španac produžiti pozajmicu, što otvara prostor da srpski vezista zauzme njegovu poziciju u narednoj sezoni
U Bredi veruju: Luka Ilić prava zamena za Manua Garsiju

Epilog nedavnih pregovora između mladog veziste Mančester Sitija na pozajmici u Crvenoj zvezdi Luke Ilića sa predstavnicima Građana i Brede nije poznat, ali prema pisanju holandskih medija u redovima člana tamošnje Eredivizije veruju da će talentovani vezista nositi dres njihovog kluba u narednoj sezoni.

Ilić bi tako postao naslednik još jedne Sitijeve nade Manua Garsije, koji je u tek završenoj sezoni odigrao 34 utakmice, postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije u dresu holandskog kluba. Kako piše tamošnji Voetbal International malo je verovatno da će mladi Španac produžiti pozajmicu, pa su u Bredi orjentisani na pronalaženju njegove zamene.

Ilić je zajedno sa bratom Ivanom prošlog leta prodat Mančester Sitiju za sumu od 5.000.000 evra. Luka je ove sezone zabeležio 16 nastupa u svim takmičenjima za matičnu Crvenu zvezdu i postigao dva gola.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×