U Bredi veruju: Luka Ilić prava zamena za Manua Garsiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 14:13

Kako piše tamošnji Voetbal International, malo je verovatno da će mladi Španac produžiti pozajmicu, što otvara prostor da srpski vezista zauzme njegovu poziciju u narednoj sezoni

Epilog nedavnih pregovora između mladog veziste Mančester Sitija na pozajmici u Crvenoj zvezdi Luke Ilića sa predstavnicima Građana i Brede nije poznat, ali prema pisanju holandskih medija u redovima člana tamošnje Eredivizije veruju da će talentovani vezista nositi dres njihovog kluba u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Ilić bi tako postao naslednik još jedne Sitijeve nade Manua Garsije, koji je u tek završenoj sezoni odigrao 34 utakmice, postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije u dresu holandskog kluba. Kako piše tamošnji Voetbal International malo je verovatno da će mladi Španac produžiti pozajmicu, pa su u Bredi orjentisani na pronalaženju njegove zamene.

Ilić je zajedno sa bratom Ivanom prošlog leta prodat Mančester Sitiju za sumu od 5.000.000 evra. Luka je ove sezone zabeležio 16 nastupa u svim takmičenjima za matičnu Crvenu zvezdu i postigao dva gola.

Foto: Star Sport


tagovi

Luka Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara