U Lalata pucaju, a on i dalje drži čas: Pitajte me gde su Jović, Radonjić, Rajković, Ivanić...

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.19. | 21:03

Trenera Radničkog tišti što niko ne priznaje njegove uspehe

Boli nepravda Nenada Lalatovića. Dežurni krivac srpskog fudbala ponovo je u centru pažnje, ovog puta je uzeo meru Partizanu usred Humske (1:0).

Iako su ga sa tribina ponovo besomučno vređali, Lalatović je priznao posle meča da ga najviše tišti što ne dobija dovoljno poštovanja fudbalske javnosti zbog svega što je napravio u srpskom fudbalu. A, napravio je rezultat gde god je bio, od Čačka i Novog Sada, do Banovog brda i Niša.
Ja sam navikao da me vređaju. Meni je više krivo što me niko ne pita šta se dešava danas sa Borcem, sa Vojvodinom, sa kojom sam bio na korak od Lige Evrope, nisam izgubio utakmicu 13 meseci. Niko ne pita gde su Jović, Radonjić, Rajković, Ristić, Mića (Ivanić)... Mene samo kritikuju i kažnjavaju. Niko da pohvali moje uspehe. Da ovo ostvarujem negde drugo, bio bih mnogo poštovan, a ovde nimalo“, otvorio je dušu Nenad Lalatović ispred svlačionica u Humskoj, gde je imao najpre šou čim je meč završen.

Izabrane vesti

Šef struke Radničkog je još jednom istakao da su mu ponos i čast iznad svega.
Smeta im moj karakter, što nikom ne ćutim. A, nuđemo mi je bogatstvo, nikad ništa nisam uzeo! Kod mene igraju najbolji, oni koji se izbore za tim. Jako sam ponosan na ove momke. Rekao sam im pre utakmice da igraju tako da roditelji budu ponosni na njih. I jesu, ponosni su na svoje sinove“.

Lalatović je iskoristio još jednom priliku da stane u zaštitu Zoranu Mirkoviću, kao što je trener Partizana stao ispred njega u Humskoj, pred navalom uvreda s tribina u poluvremenu.
Bata i ja smo veliki prijatelji. Rekao sam i ranije da ne treba da bude kažnjen za derbi. Kada stanete na atletsku stazu, pogotovo u Partizanu i Zvezdi, emocije su prejake. Nekada se i kajete zbog onog što ste uradili. Ja sam na sve ovo navikao, a njemu je prvi posao. Mirković je trenerska budućnost i Partizana i Srbije“.

Na pitanje da li sanja, posle svega i šampionske snove, Lalatović je rekao:
Kad maštam! Trčim 10 kilometara i tada maštam, a u takvim slučajevima već sam osvojio i Ligu Evrope“, našalio se Nenad Lalatović.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara