Park prinčeva
Park prinčeva

Uefa još bez odluke: Inspektor istražuje ponašanje Zvezdinih navijača u Parizu

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 18:21

I to je za sada to...

Trebalo je danas da se zna, ali će u Ljutice Bogdana morati da se strpe, pošto Uefa uprkos najavama još nije donela odluku o eventualnim kaznama za Crvenu zvezdu povodom ponašanje navijača srpskog šampiona na gostovanju kod Pari Sen Žermena, 3. oktobra u drugom kolu Lige šampiona.

Podsetimo, istraga je otvorena dan nakon utakmice, po tačkama iz člana 16 Uefinog pravilnika: ponašanje navijača i nedozvoljeni povici. Međutim, posle današnjeg sastanka Uefine komisije za kontrulu, etiku i disciplinu (CEDB) saopšteno je samo da je postavljen inspektor koji će celu stvar podrobnije istražiti.

Izabrane vesti

Isto važi i za Pari Sen Žermen, koji se tereti i za pirotehniku, pa i kašnjenje početka utakmice i neprilično ponašanje klupskih zvaničnika. Za kasni početak meča PSŽ je kažnjen sa 20.000 evra, a Tomas Tuhel je dobio upozorenje, jer je po svemu sudeći on bio odgovoran. I u slučaju Svetaca imenovan je inspektor koji će istražiti ima li osnova da se francuski šampion kasni i za ponašanje navijača i paljenje već pomenute pirotehnike.

U današnjem saopštenju ne navodi se do kada bi crveno-beli i Sveci mogli da čekaju na konačnu odluku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

UEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara