UEFA kažnjava: Bešiktaš plaća za mačku, Roma za klinca što dodaje lopte

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.03.18. | 16:20

Pune ruke posla za disciplince u Ligi šampiona

Meč u Istanbulu između Bešiktaša i Bajerna iz Minhena (1:3) imao je i jednog simpatičnog, ali nezvanog gosta koji bi mogao skupo da košta šampiona Turske.

Naime, UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv turskog kluba jer je mačka utrčala na teren i prekinula utakmicu. "Incident" se desio početkom drugog poluvremena, a mačka je posle trčanja po terenu preskočila reklame i izgubila se negde oko korner zastavicena tribinama. 

Izabrane vesti

Delegat utakmice ovaj detalj označio je kao propust u organizaciji i biće jedan od predmeta prijave koja je već sačinjena protiv Bešiktaša čiji su navijači gađali protivnike predmetima i blokirali izlaze na stadionu u revanšu.

Incident sa mačkom je jedan od nekoliko zanimljivih prestupa u Ligi šampiona koji su se dogodili u utorak i sredu.

Roma je na primer takođe prijavljena disciplinskim organima UEFA zbog odugovlačenja igre, iako je klinac koji dodaje lopte bezobrazno odgurnut preko reklama od strane fudbalera Šahtjora Fakunda Fereire. Posle tog incidenta nastala je gužva, a Roma se tereti za kršenje etičkih i sportskih kodeksa, kao i zbog pirotehnike koju su koristili njeni navijači.

Foto: Action Images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara