Komentari na vest

UEFA prijavila još jednu utakmicu Prve lige: Sumnjivo i u Leskovcu

M

MICURA

pre 13 dana

GAT i TEKSTILAC zbog 2 sumnjive u Srpsku ligu .......Vrsac i Dubocica zbog jedne sumnjive opalis po dzepu !!!!
T

Talog

pre 13 dana

Ovde se namesta 30godina neprestano. Od ratova, vlasti, revolucija, privatizacija, tendera, zasto bi fudbal trpeo?
S

Srbadoo

pre 13 dana

Poslane su i mnoge Zvezdine utakmice. Doci ce sve ovo na naplatu,samo polako.
P

Prva liga

pre 13 dana

U svim utakmicama Gat od Kolubare prosle preko Tekstilca sad Dubocice pa do ocekivanog Novog Sada u poslednjem kolu. Ta utakmica nece ni biti na kladionici kao mnoge Gatove na primer sa Radnickim sa Novog Beograda. I uvek svi drugi krivi samo oni nikad. Sramota
Д

ДЕЛИЈЕ ВУКОВАР

pre 14 dana

Да ли се неко можда сећа ФК Јувентус из Италије?! Да ли се сећате да је ФК Јувентус променио и свој грб клуба 😂😁🇷🇸 Неће Европа моћи увек да понижава Србе...престаните бити наивни и радити лоше ствари за Србију и наш фудбал и долазите на стадионе и НАВИЈАЈТЕ и уживајте у фудбалу...😎⚽🇷🇸🍻
R

Robovlasnik

pre 14 dana

Ko da dolazi na stadione??? Da ljudu gledaju namestenu ligu u korist BG blizanaca koje drzava gura? To ocekujes? Pa ti iz Beograda su veci neprijatelji Srba nego sama Evropa. Daj osvesti se covece.
G

Golijani

pre 14 dana

Pa sta onda reci za utakmicu Javor -Mladost gde igrac Mladosti (br 33 )umesto da napadne bezi od igraca Javora u kontri kod gola🤣🤣🤣😂
Z

Zeljko1212

pre 14 dana

A u evropi se inace ne namestaj, tamo nema nikave sumnje jel tako , italija 2 zadnja 2 kola sve namesteno, LS po grupama, znaci sve se namesta,kladionice u dogovoru sa klubovima na najvecem nivou, al jbg mi smo opet najgori
Z

Zongili

pre 14 dana

Au druze, nesto u sta samo ti verujes.
N

Niko123

pre 14 dana

Zongili Mali, mnogo si naivan:)šta, samo naša liga namešta?kladionice su sponzori vecini evropskih liga i klubova, to dosta govori.
R

Ris

pre 14 dana

Namješta se ali ne javno kao kod nas.
B

Bane1989Ns

pre 14 dana

ispitajte Ofk Bg sa sve Jedinstvo Ub a ne samo ove davljenike
d

d.g.

pre 14 dana

Nekada sam igrao kladionicu i ubeđivao druga da Grojter godinama niije hteo u Bundes ligu. Počeo i on da prati pa mu sumnjiivo. Na kraju prvenstva u drugoj i trećoj ligi Italije kvota na x 1,20. Da li treba da se kazni Napredak zbog integriteta igre jer u plej ofu igra sa mladima jer ne juri plasman. Šta bi bilo da Miloje sad izvede drugu postavu jer je obezbedio titulu. Klubovi za dokazana nameštanja treba drakonski kazniti, a ne za to kolliko se neki par igra na kladionici a too uefa radi. Nije to baš toliko teško dokazivo. Dubočici ne treba a Gatu treba.Može da bude i do motiva. Treba ozbiljno istražiti i dokazano baš žestoko kazniti. Meni je sumnjivo Mladost Imt ali je nemoguće bez dokaza kazniti. Niže lige ne pratim jer se pola rezultata unapred zna.
P

Poštenom čoveku ne bi bilo žao

pre 14 dana

Zagrevanje za one prave stvar koje dolaze: -srpski fudbal van Evrope na 10 godina -ukidanje Crvene zvezde i Partizana -masovna hapšenja u ranu zoru -komentari prestaju da budu kanalizacija paljevina navijača 2 kluba
R

Ratatui

pre 14 dana

Kad ce UEFA da reaguje na to da BG blizanci namestaju ligu 3 i vise decenije unazad?
G

Gost 123

pre 14 dana

A što celo prvenstvo lepo ne odluče za zelenim stolom i neka prestane fudbal da se igra na 5 godina u Srbiji da vidimo od čega će da žive fudbalski "funkcioneri" u Srbiji i sta će onda da rade. TAKMIČARSKI FUDBAL JE UNIŠTEN U SRBIJI I ONI NEMAJU NAMERU DA GA OŽIVE I VRATE U NORMALU.
F

Frksi

pre 14 dana

Naravno da nemaju nameru da ozive fudbal u ovoj nasoj "procenat" ligi.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

u Leskovcu nisam gleadao al Tekstilac-Mladost je montirano 120% .To sam gledao i to je bilo strasno kako su namestili
D

Dejan Savićević

pre 14 dana

Presuda će biti: kažnjeni su zbog “povrede integriteta igre”. I to je to. To vam je pravda. Evo, govorim bistre glave, svojim očima sam gledao takve grozne scene što u seniorskom što u omladinskom takmičenju da je to genocid na fudbalom. Taj stepen bezobrazluka i oholosti ne zaslužuje ništa drugo, osim gađenje.
Z

Zeks84

pre 14 dana

Metalac ostaje u ligi
D

Dragan Arsenovic

pre 14 dana

Metalac i treba da ostane u ligi.Ljudi igraju pošteno,drugo imaju uslove i za Superligu.Sramota je šta se sve radi u Srpskom fudbalu.Ofk Beograd PROGURAN DA IGRA SUPERLIGU,A USLOVI KATASTROFA.Sremska Mitrovica,uslovi za TREĆU LIGU.TAKO ISTO I TEKSTILAC.JEDINSTVO UB,USLOVI ZA TREĆU LIGU... STRAŠNO.JOŠ STRAŠNIJE JE TO DA JE OFK BEOGRAD PRODAO 6-7 UTAKMICA U PROLEĆNOM DELU, PLUS DVE ILI TRI... PRELAZ IZ 2-1 ILI 1-2...BRUKA KOLIKO SMO MI KRIMINALIZOVALI FUDBAL U SRBIJI.
Z

Zeks 84

pre 14 dana

Metalac ostaje u ligi ❤️❤️❤️
S

Sladajac

pre 14 dana

Nigde veće nameštaljke negoli u lige petice!,naprimer Majnc-Dortmund...
B

Beks - NUFC

pre 14 dana

Nije u pitanju nameštaljka, nema pojma. Radi se o tome, da je Dortmund došao fizički i emotivno istrošen. Uz sve to utakmica im ništa nije ni značila. I onda se desi da slabija ekipa pobedi. Kladionice su to predvidele, na kraju je tako i bilo.
N

Nanas

pre 14 dana

@ beks cekaj,kladionice predvidele i to po tebi znaci da majnc borusija nije namesteno ??? Pa kontradiktoran si,kladionice su predvidele i neke rezultate u nasoj ligi,ali ti je to znak da su namestene ??? Kako to sam sebi skaces u usta ?!?!? Daleko od toga da branim nase,ali tvrdite da tamo nije namesteno,jer je to satro dobri,posteni zapad je apsurd...
С

Сале2323

pre 14 dana

Чекај бре... Како ГАТ није сумњив и овде, кад та екипа већ дуго времена игра купљене утакмице, али буквално. И сви о томе овде причају, сви знају шта раде. Зашто ФСС штити тај тим толико? Због газде, који сипа лову!? Екипа која је у неколико сумњивих утакмица учествовала, не може бити невина. Текстилац и ГАТ ако ове сезоне не буду избачени два или барем ранг ниже, наш фудбал нема никакав интегритет. О ФСС-у да не причамо. Немојте да нас срамоте неке барабе људи, јурите то из лиге!
M

Mile M

pre 14 dana

I opet će biti kažnjena jedna strana. Onaj drugi u mućkanju ništa ako je ičega i bilo. Kao prošle godine, kazne Kolubaru da opstane Radnik.
T

Tz

pre 14 dana

Pa Kolubara je u playaut dala svima bodove osim Niša kog su pobedili i Kruševac nerešeno.
N

Niko123

pre 14 dana

Svi znamo da se kod nas namesta, ali šta ćemo sa "poštenom"Evropom?kada ce pod lupom biti najveci klubovi?tek oni namestaju.Oni bre nas prave budalama, tu se kao "bore" protiv namestanja, kaznjavajuci neku boraniju, dok "aždaje" ne diraju, pa ispred nosa im nameštaju utakmice.Kakva komedija od "organizacije"
S

Samuilo

pre 14 dana

Cela liga je cisti stimung..Od toga da CZ mora da bude prvak, guranje TSC i Cuke da igraju Evropu, ko sme, a ko ne sme da ispadne itd..
a

aloo

pre 14 dana

ne moramo mi nista, mi imamo najveci kvalitet, dosta vasih lazi
S

Samuilo

pre 14 dana

Vas "kvalitet" se dobro vidi u Evropi..Ko prati dobro se seca kada su vam sudili penale i za prekrsaje i na 20 metara od gola...postenjacine
R

Rasmusen

pre 14 dana

Guranje TSC i Cuke??? Pa dal si svestan sta si napisao covece? Pa dal si iole svestan da i Zvezda i Partizan namestaju prvenstva vec 33 godine unazad i ti onda izjavis ovako nesto?
S

Samuilo

pre 14 dana

Gde sam rekao da Partizan i CZ ne namestaju?? Samo sam istakao predhodnu sezonu, gde su evidetno gurani da igraju Evropu, a videli smo kako su prosli - svi na dnu svog takmicenja..Dok se mulja i gura, a ne ispliva kvalitet, nasi timovi ce tako prolaziti u Evropi..
D

Djape45║

pre 14 dana

Pa vidi se u evropi. U prethodnim godinama igrali egal sa sampionima i vicesampionima Danske, Rusije, Svajcarske, Austrije, Turske, Madjarske, Skotske... Jel to znaci da su sve te lige isto namestene ili sta ?
R

Rasmusen

pre 14 dana

@Samuilo Pa gde si krenuo od TSCa i Cuke? Pogledaj sta blizanci rade decenijama unazad. Krenuo si od repa, a ne od glave. Kada se bude rasturio monopol blizanaca u ligi (zbog uticaja politicara iz BGa koji su u njihovim upravama) , ili do god se blizanci ne budu privatizovali, nista od nase lige i fudbala nece biti. Dotakli smo dno.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Svi su lopovi samo je zvezda 7 puta pošteno šampion!!!!
N

Nenad1246

pre 14 dana

Svi su lopovi samo je Partizan pošteno 6 godina šampion.
Z

Zvlat BG

pre 14 dana

Ajdeee ... Ima toga još! P.S. Liga je za suspenziju!
K

Khanbg

pre 14 dana

Stvarno treba da nas kazne na 5 godina, da nema Evrope za nase klubove. Jedino tako se mozda ovaj mulj ocisti malo.
J

Ja sam jaaaa

pre 14 dana

Moraju da se vrate ulozene pare u stadion
S

Skid81

pre 14 dana

hahahah ma da, politika se uplela u fudbal jos pre 2000te i naravno da je do danas usavrsen sistem namestanja. Zacudio bih se da samo jedno prvenstvo u prvoj ili drugoj ligi u narednih 50 godina prodje a da se ne namesti bar 15-20% utakmica.
љ

љубоморни су на наш

pre 14 dana

нов,велелепан стадион који нам је направио отац нације....
а

а такође

pre 14 dana

и на Остоју Мијаиловића који је за мале паре направио тим у рангу Реала
?

??

pre 14 dana

Kako bi voleo da nas kazne 3 godine bez evrope da ova bagra iz saveza ode. Dajte vidica, gore od ovih ne moze. Mlad je, nek proba tu njegovu viziju koju ima
v

vizionar

pre 14 dana

ima viziju kupovine zemljišta u Beogradu kao oranice koja preko noći postaje gradevinsko zemljište sa preskupim placevima, drugar žutih...zato i laje samo kao po komandi...jesam zvezdaš ali on je sa Toletom smenio R. Antića najboljeg selektora poslednjih godina...nisu im se poklapali interesi... Tako da, guglajte malo ko je ko, kunete se u njega a on kajmaka na glavi ko i ostali... Tako da i utopija Vidić je samo priča o Kurti i Murti...
?

??

pre 14 dana

Ne kunemo se ni u koga. Nema tog koji nece da krade, jos se nije rodio
A

ALEXIC

pre 14 dana

Tekstilac, GAT, IMT najvece zlo naseg fudbala!
g

gostoljub

pre 14 dana

Dodaj i Železnicar Pancevo tu
Y

Yuri

pre 14 dana

Radnicki Nis, Radnik… dok su braca tamo…
G

GostMeraklija

pre 14 dana

@Yuri - po milioniti put cu da ponovim, Rarnicki je jedna od najpostenijih ekipa u ligi.