Ultimatum za Rabioa: Prihvati novi ugovor do četvrtka ujutru, inače...

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.08.18. | 14:51

Uprava PSŽ izgubila živce...

Ko bi rekao da bi Adrijen Rabio mogao da izazove takvu konfuziju na letnjoj transfer pijaci... Od otvaranja tržišta, pa evo do samog finiša status francuskog veziste menja se gotovo sedmično. Prvo je bio viđen na izlaznim vratima Parka prinčeva jer nije od kluba dobio ugovor kakav je želeo, onda ga je Tomas Tuhel davanjem kapitenske trake tokom priprema ubedio da ipak ostane, da bi potom opet bili pokrenuti razgovori oko novog ugovora... Ali, pošto sve ima svoju granicu, uprava Pari Sen Žermena je stigla do iste i Rabioa dovela pred svršen čin!

U Francuskoj kruži priča da je pred mladog vezistu postavljen je ultimatum - prihvati ugovor do sutra ujutru, inače... 

Izabrane vesti

Navodno, pregovore oko produženja saradnje koči Adrijenova majka, koja mu je ujedno i agent. Mada je bilo izgledno da će dobiti traženih 600.000 evra sedmično na ime plate, ni Rabio, ni njegova majka još se ne oglašavaju povodom poslednje ponude koja je na stolu. Ona i dalje nije na traženom nivou, ali je blizu. Međutim, izgleda da ni to nije dovoljno... Razlog zašto je PSŽ stavio svog vezistu u ovu situaciju leži i u samom kraju prelaznog roka i činjenici da ga klubovi i dalje žele. 

Odnosno, ako bi Rabio odbio novi ugovor, koji ističe narednog leta, sportski direktor Antero Enrike imao bi dovoljno vremena da eventualno proda Francuza Barseloni, koja ga praktično želi od početka leta. Sada se Barseloni, ipak, ne žuri, s obzirom da ima Artura Vidala. Ali, Ernesto Valverde i dalje nije skroz zadovoljan potpuno izgledom veznog reda i želi još jedno pojačanje. Pol Pogba i Frenki de Jong su van domašaja, Rabio je i dalje opcija... Ali, loši odnosi čelnika dva kluba i želja francuskog šampiona da na prodaji zaradi 40.000.000 evra koči transfer. Barselona nema nameru da izdvoji toliki novac za igrača kome narednog leta ističe ugovor. Juventus je takođe u kombinaciji, ali tek za naredno leto, što se poklapa s politikom kluba da dovodi velika pojačanja bez obeštećenja. 

E, sad, sve je na Rabiou i njegovom agentu, odnosno mami. Ima manje od dana da konačno prelomi... Bar je PSŽ u međuvremenu rešio pitanje levog beka Huanom Bernatom...

Foto: Action Images


tagovi

Adrijen RabioLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara