Komentari na vest

Umesto na prvom mestu, Arsenal 2024. godinu dočekuje kao četvrti na tabeli (VIDEO)

x

xyzet

pre 4 meseca

Lepo je videti A. Villu u vrhu. Mnogi ispuštaju da je to velikan engleskog fudbala, bivši prvak Evrope. Jednako bih voleo da se digne i Everton, 9 puta šampion Engleske Prve Divizije, sada EPL. Vremena se menjaju, dolaze i drugi, kao Siti, Totenhem ili Čelzi, ali ova dva tima su staro zlato. Šta mogu, uhvatila me nostalgija.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Notingem Forest???
V

Vare

pre 4 meseca

Arsenal treba da dovede Tonija u januaru da ne pita koliko košta i da otera Haverca najsmesnijeg igrača,bekovi takodje očaj Zinčenko,Vajt,Tomijašu ne zna se ko je gori,a Arteta dovodi golmana koji je gori od Romesdajla i igra mu svaku.
V

Vare

pre 4 meseca

Šta Haverc igra ?kakav beskoristan igrač.nista ne radi ni u odbrani ni u napadu.
m

mpsd84

pre 4 meseca

Početak kraja
T

Trololo

pre 4 meseca

Nisam gledao utakmicu, da li je Arsenal ponovo "pokraden"? Pitam za druga.
g

gosttttt

pre 4 meseca

Tomujasu promašio sport. Saka provaljen. Jesus ne moze sam. Martineli istrošen. Haverc i dalje veliki promašaj. Jedan napadač. Nketia igrač manje i na klupi. Arteta tvrdoglav.
L

Lepo kaže Murinjo

pre 4 meseca

51% šanse da City osvaja, 49% Liverpul. I to je to. Kada ga pitali za Arsenal, on odgovorio: "Nah!"
P

Pera detlic 34

pre 4 meseca

NBA =Premijer liga sve za lovu sve za šou izvolite dame i gospodo najskuplja tv prava,najskuplji igrači koji su drva,namestenja svako kolo i to je najjaca liga danasanjice.Pocivaj u miru fudbale nekada najlepša sportska igra danas mašina za pare
K

Kakvo veselje

pre 4 meseca

Crvena zvezda je šampion evrope, crvena zvezda je pobednik kupa evropskih šampiona (i prvak sveta)
I

Ibarbo

pre 4 meseca

Istina je, Ali kazi nam kakve veze ima ta informacija sa ovo vescu?

Proficap

pre 4 meseca

Ne gotivim ih nesto ali bi voleo da osvoje PL. Definitivno treba jedan bek, i jedan pravi napadac. Ovako, mislim da ce uz ovaj maraton opet City proci kao prvi kroz cilj. Jer kada im se vrati De Brujne, opet ce da melju sve pred sobom. Samo da City ooet ne osvoji.
п

побогу човјече

pre 4 meseca

Поред прошлогодишњег пада на крају сезоне и ове данашње утакмице, како неко може да гледа Арсенал? једно је Арсенал са Анријем и компанијом, али ови данашњи нису вредни да се ставе у ред са Лузерпулом и Ситијем, па ево ове сезоне и А.Вилом..
H

Hihihi

pre 4 meseca

@Gostica evo ti ga veliki "ekspert" @999 na tacni 🤣🤣🤣
G

Gostica

pre 4 meseca

Ne mogu vise da lupam glavom od zid, covek odbija da prestane ziveti u iluzijama pa to ti je
M

Mighty King

pre 4 meseca

Arsenal je u padu, ali nadoćiće on opet na svoje. LŠ je sigurna i naredne sezone. Liverpool je prvi posle Božića, a u velikom broju slučajeva bude prvi na kraju onaj koji je prvi na Boxing Day. City je tu, diše za vratom, ali se nadam da će LFC odbraniti tradiciju. Srećna Nova Godina svima.
S

Samping

pre 4 meseca

999 na aparatima
9

999

pre 4 meseca

Daaaaa.. evo jadan necu moci popiti vcrs nista koliko sam se nasekirao😂😂😂
M

Maradona22

pre 4 meseca

Cirkus kolorado ovo danas se igralo samo za kladionicu kao i svakog 31og sto igraju da bi ljudi gubili pare .sta vi mislite da igraju jer vole 31og ne naravno igraju da nameste kao i za boksing dej jedini mečevi u svetu uplate zvone a oni samo kontra hladan tus hvala lepo
S

Slanina

pre 4 meseca

Jesi uzeo lovu? Nisi? Nista onda, uzivaj.
p

pekam

pre 4 meseca

Fulamu nisu javili da protiv Arsenala niko ne sme da predje centar.
M

Mikili TB

pre 4 meseca

Toliko o Arsenalu i tituli, City ih preskocio a nisu ni poceli sa jurnjavom.
C

Chica

pre 4 meseca

Dugogodišnjeg sam smpatizer Arsenala ali što je dosta, dosta je. Koji je ovo več januar da gube bodove ispadaju iz forme u najbitnije trenutku kada se lome pozicije. Postalo je mučno. Postalo je mučno i gledati sujetnog i arogantnog Artetu koji pojma nema. Toliko tvrdoglavosti, sujete i arogancije u jednom čoveku, stvara osećaj nepodnošljivosti. Došlo je vreme da napusti Arsenal.
T

Topdzija

pre 4 meseca

Само нека ми неко објасни која је улога Нкетије на терену? Дечка нема нигде апсолутно целу утакмицу а Артета вади Мартинелија уместо њега!
0

0998

pre 4 meseca

CITY LAGANO OPET PRVI.
s

svi zaborave

pre 4 meseca

na liverpul to je fascinantno a arsenal im je kandidat za titulu
a

aliiii

pre 4 meseca

oni likovi sto su posle tri tekme ovde spamovali o najjace arsenalu o istoriji...narativi su bili to je toboze prejaka nikad vidjena ekipa protiv koje ti se ne isplati napasti ekipa od koje nema odbrane..arsenal je krs doduse manji krs nego li pre 5 godina ali i dalje krs...sve murinjo lepo rekao tek nesto uspesniji od spursa i to je to
R

Ripsk

pre 4 meseca

Klasični arsenal,najbolji do nove godine i onda kroz 4 kola sve prospu
J

Jaffa keks

pre 4 meseca

Bolje ovako. Da se ne nadamo tu negde do aprila i posle razocaramo. Ovako samar za Novu godinu i znamo se vise ne zamlacujem da imaju sanse za titulu. Paulinja i Robinson protiv Arsenala uvek odigraju za 10. Saku ponovo Robinson u dzep stavio. Napad katastrofa. Saka, Martineli, Odegard u isto vreme ocaj, sta ocekivati onda u napadu kad ti opcije Zezus i Nkteria. Sto se pre vrati Timber, to bolje. Bakajoko iz PSV mi se svijda kako igra. Ne znam koliko je konstantan, ali da malo ima konkurencije za Saku i Martinelija jer su ocaj. U najgore vreme najlosija forma. Kad nagomilane utakmice do kraja. Totenhem koji muku muci sa povredama, ne moze zadnju liniju i vezni red da sastavi. Izgubili napadaca svetske klase,a igra ima Racardlison... oni su jedan bod iza Arsenala... Treneru Totenhema sve zasluge vala. Arteta i Ten Hag malo da uce od coveka.
T

Transfer Boy

pre 4 meseca

Pored toga sto je evidentno da je neophodan klasican napadac Arsenalu, problem su i bekovi..Zincenko ne igra dobro, drugog levog beka i nemaju (Tirni poslat na pozajmicu, totalno nelogican potez), a desni bekovi - Vajt i Tomijasu, jednostavno nisu prototip modernih bekova, da igraju dobro i u napadu i u odbrani, doduse tu im je planove poremetio Timber povredom odmah nakon dolaska..
G

Gost300

pre 4 meseca

Za Arsenal nema brige kad je tu "kljucni igrac"(haverc) tako kazu "strucnjaci",nadam se da ce se klub prije ugasiti nego da ce spasti da takav igrac bude kljucan,jednostavno ove sezone su skoro svi podbacili u odnosu na proslu,Odegard,Zezus,Martineli itd.mozda samo Saliba,Saka i Gabriel da su na slicnom nivou,i Arteta je podbacio,nije dobro nadogradio ekipu ljetos,jedino vrhunsko pojacanje Rajs,uz to je mozda i uzdrmao sa izbacivanjem Ramzdejla,postao je providan da lijevi bek igra na veznog,hoce to i od Kiviora,svakog,top 4 puna kapa,ako ne dovedu pojacanja u januaru...
T

Tpb

pre 4 meseca

Realno Pep je sa Sitijem PL napravio farmerskom, oni su tamo kao sto je Bajern u Nemackoj i Psg u Francuskoj. Lagano osvajaju i ove sezone,jos im se vratio De Brujne.
г

гост66

pre 4 meseca

А иначе у Шпанији и у Италији сваке године други шампиони
S

Svoj deci

pre 4 meseca

Deda mraz ispunjava zelje za novu godinu,jedino navijacima arsenala se snovi ruse :)
d

da se zna

pre 4 meseca

Deda Mraz ispunjava zelje za Bozic(po gregorijanskom kalendaru),a dedu je izmislila Coca-Cola.
S

Svoj deci

pre 4 meseca

Jadi demagogije majko mila.Pogledaj smajli na kraju,nije poenta u kalendarima :)
Г

Где су стручњаци

pre 4 meseca

Што рекоше да је арсенал кандидат за титулу? Где су стрчњаци што рекоше да је артета доктор стручњак? Шта сад измишљају сви против арсенала играју у ниском блоку па их јуре на контру, циљ оправдава средство! А доказ да артета није никакав стручњак.. Човек игра са 4 штопера, игра иста откако је дошао па ако је стручњак боље је отказ да да јер овако немају шта да траже. Нек их се 4то место опет плаши!
B

Blabla5

pre 4 meseca

Sad kad se vrati De Brujne i Siti bude kompletiran, uzimaju ligu s pola gasa osim ako se ne desi neko čudo pa se Liverpul ne povampiri, Arsenal sitna nula...
E

Eskobar

pre 4 meseca

direktan krivac arteta jer je ostavijo. na klupi Gabrijela neces ti ni u ligu šampiona
g

gama

pre 4 meseca

Narode opismeni se vec jednom!
D

Dasaa

pre 4 meseca

Nepismen si.
S

Sivonja iz RS

pre 4 meseca

ima li onog Gost300 ili su ga vec na aparate stavili?
г

гост66

pre 4 meseca

Копрца се на вестима о Челзију :))))))))))))
k

kaopa

pre 4 meseca

prosla sezona bila srecna, vracaju se gde pripadaju, 6 7 mesto
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Ako treba još pojačanja, samo recite Tod Boliju.
T

The Magic Box

pre 4 meseca

Kako bi im lego jedan Sterling npr. !
I

Ikonskii

pre 4 meseca

Skini više to ime,brukaš ikonu i legendu evropskog fudbala.
A

Arsenallisti

pre 4 meseca

Samo Broja za Arsenal
@

@the magic box

pre 4 meseca

Sterling nikome ne bi legao
г

гост66

pre 4 meseca

Таман да ми мало продишемо :))))))))))))))))))
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Pola čovjek, pola zvijer, ime mu je Didier.
S

Stelt

pre 4 meseca

Jako loše sve ovo izgleda. Ne kažem svi su tu blizu od 1 do 5 mesta, ali opet ne bi smeli bodovi da se ovako prosipaju kao protiv Vest Hema i Fulama. Videćemo šta će se desiti do kraja prvenstva, jer će svi prosipati bodove.
G

Gaizka

pre 4 meseca

Veliko je pitanje da li će Siti do kraja sezone prosipati bodove u velikoj meri kao do sada.
9

998888

pre 4 meseca

Arsenal je u velikim problemima Arteta mora nesto da menja a klub mora da reaguje u prelaznom roku inace ce biti problem da budu medju cetiri a kamoli titula. Znam da svako pise da im je problem klasicni napadac to je jasno ali isto tako problem je i pozicija levog beka tu su dosta slabi a Arteta mora da menja igru previse trosi krilne napadace pogotovu Saku.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Toliko o ozbiljnosti kluba, pola godine nekih boljih rezultata, bez trofeja, i kraj. A Sitiju se zamera i prica da su propali, kad ne pobedjuju 5 godina svaku utakmicu.
L

Lazeta

pre 4 meseca

Lukic opasno greje klupu ali u reprezentaciji igra redovno naravno
T

Top Gun

pre 4 meseca

Naravno. Nemaju kvalitet za titulu i to je.
A

Arg

pre 4 meseca

Mislim da je Arsenalu vreme za smenu trenera, a i prvog minuta prvog januara da kupe špica. Arteta jeste izgurao i donekle razvio neke mlade nade, ali to je njegov apsolutni maksimum. Nema ni znanje ni autoritet za više. Tim deluje izduvano, atmosfera im je pukla skroz. Krenuli su da padaju onog momenta kad su nepotrebno zamenili golmana. Ne znam da li je to stvorilo neke klanove ili nezainteresovanost, ali nema više one energije, presinga, borbe. Uporedite Liverpul kad gubi sa Arsenalom. U Liverpulu kad jure rezultat aut izvodi onaj ko je najbliži lopti, igra se 200 na sat i od presinga ne može da se diše. Pokazali su i u Arsenalu da mogu da igraju sa takvom energijom, ali su je izgubili. Arteta nema blage veze.
N

NR

pre 4 meseca

Arteta glumi. Mozda 10 dobrih trenera ima na svetu. Svi ostalu su prosek.
9

999

pre 4 meseca

Procitani totalno, a plus izduvali snagom i jbg. Dobro ce doci 20 dana pauze. Previse je naporna ovo liga i LS da bi igrali stalno istih 13 igraca, a da ocekujes dominaciju. Vidjecemo kako ce biti dalje.
G

Gost300

pre 4 meseca

Drago mi je da je Arteta poslusao moj savet pred utakmicu sa Vest Hemom i batalio Premijer ligu da bi sve karte bacio na Ligu Sampiona. Premijer ligu smo vec osvojili, doduse poslednji put pre 20 godina, a Ligu Sampiona nikada. Pa cak je i Crvena Zvezda osvojila, a mi ne, krajnje je vreme.
L

Loulou

pre 4 meseca

Tako je majstore, prekosutra je utakmica Lige Šampiona pa nisu hteli danas da se umaraju.
G

Gost300

pre 4 meseca

Mnogo si zanimljiv navijacicu chelshita sto se potpisujes kao ja,a posebno ovi sto se primaju na to 😉
G

Gost300

pre 4 meseca

Mnogo si zanimljiv navijacicu chelshita sto se potpisujes kao ja,a posebno su zanimljivi ovi sto se primaju na to 😉
S

Skopjeeeee

pre 4 meseca

E hvala brate sto si mi rekao, pa da javim sad Klopu da se koncentrise samo na Cityju kao konkurenta za titulu.
d

dadobob

pre 4 meseca

Izuzev gola, Saka katastrofa, Robinson moj igrač utakmice, sve je opasne napade zatvarao po toj strani. Jedini koji je igrao danas u napadu je bio Martinelli, a Arteta ga izvadi i ostavi Nketiaha? Identična utakmica kao protiv West Hama, bilo je naznaka da se muče u onim svim 2-1 pobjeda, ali nisam očekivao da će ih tako brzo sustići....