Komentari na vest

Upalila Liverpulova žalba, Mekalisteru poništen crveni karton

ironmaidenbl89@gmail.com

pre 9 meseci

Prije svega, nije čovjek ni pogledao snimak nego su mu iz VAR sobe javili da je čist crveni. S obzirom da je u VAR sobi bio onaj mrmot iz Mančestera Tierney, nije ni čudo što ga nisu zvali da pogleda. Svaki put mora biti neki problem sa tim Tierney-em, i sam Klopp je izjavio da ima problem samo sa njim.
S

SS Lazio

pre 9 meseci

Start je bio na rubu crvenog kartona. Dakle fifti-fifti, onako narodski receno. Medjutim, ono sto nikako nije bio crveni je slucaj Tomijasua. Taj crveni karton pod hitno anulirati dok sudiju ili "odmoriti" ili "prekomandovati" u nizi rang takmicenja.....
V

Voždovac

pre 9 meseci

Čist žuti ali nikako crveni, da se ne lažemo.
m

moto

pre 9 meseci

Kakav su samo penal dobili protiv Bornmuta, ono ni u našoj ligi ne bi svirali.
m

moto

pre 9 meseci

Pa niko nije zapeo za liniju kao neki onomad, faul čist, Dominik slomio papka unutar 16 blizu linije penal ko kuća.Var se gledao 5 minuta!
P

Pera iz Osredaka

pre 9 meseci

Nije ni bio crveni !
J

Jova1245

pre 9 meseci

I jos da mi vrate bodove na fantasy :)
r

rd7

pre 9 meseci

Ono je čist crveni bio, smejurija, i posle Man United-u pomažu sudije, how yes no.
F

FM

pre 9 meseci

Faul jedva za zuti da je bio, ne lupaj.
G

Gost1312

pre 9 meseci

Koliko moras biti hejterski nastrojen da izhavis takvu glupost. Imas video, sliku, analize scih strucnjaka koji kazu da ni slucajno nije crveni i to svaki laik moze da vidi, ni ja ne volim United ne mogu ga ocima gledati ali je ono bio penal za njih peotiv Spursa npr. Nisam dijete s velikog odmora kao ti.
r

rd7

pre 9 meseci

Hejter? Ne, nisam nikakav hejter, Casemiro je za onakav start dobijao crveni i nikakve žalbe nije bilo, ajde malo objektivnosti.