Komentari na vest

Upozorenje za srpsku policiju – 32 povređenih u Nici, jedna osoba u kritičnom stanju! Umešani i huligani PSŽ-a

g

gost 1991

pre preko 1 godinu

Smesni su u kelnu smo ih maltretirali dodju sve na buku i na brojku i misle da Srbi beze 😂… Onda ih pojurimo i vidis da su atleticari a ne navijaci…
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Za mnogo manje nerede u Mostaru svi znamo kako je prosao Partizan.Videli smo i navijace Fejenorda sta su radili a odbili su poziv na tucu Grobara dva puta.Niko ne osporava da nisu u stanju da naprave nerede i ovde.Niko ne garantuje da ce doci koliko karata dobiju i verujem da ce ih vise doci.Isto tako oni na JNA ako dodju nasa zandarmerija ce da im utrci,pojesce ih.Sa druge strane ako bi na stadionu doslo do medjusobnog sukoba zna se da bi jug naravno odma krenuo na njih ali problem za njih je sto oni uopste nisu svesni da bi dobar deo na istoku krenuo bez razmisljanja na njih a uopste nisu svesni kako bi mogli da se provedu.
G

Gost17171

pre preko 1 godinu

neće oni skoro videti gostovanja, a i ovde bi bili smešni
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ne bi nista pisali jer nikoga ne zanimamo, ne gledaju nase timove, niti ih interesuju generalno desavanja kod nas. Recimo ako se Grobari potuku sa Kelnovim navijacima pisalo bi se malo po nemackoj, inace van toga nikoga na ovom svetu ne zanima. To se samo mi lozimo da smo bitni. A to kako bi nas zesce kaznili. Pa jbg. nije isto kad neko ima 30 raznih ispada a drugi imaju recimo 3. Valjda je normalno da jace kaznjavas ovog sa 30 nego ovog sa 3. Sto se nemackih huligana tice, tu su manje grupice najopasnije. Tipa ne znam da njih 20 presretnu negde kombi sa protivnickim navijacima na nekoj pumpi naprimer. Da negde u gradu na nekoj zeleznickoj navataju malu grupicu gostojucih navijaca koje je doslo vozom ili tako nesto... Neredi na tribinama su retkost. Jer nerede u glavnom prave ove ekstremno desnicarske + huliganske grupe koje su ipak u debeloj manjini. Nacisti na tribinama da ih nazovem tako, koji nemoraju nužno da budu ono obrijane glave. Mada ti si realno i u Beogradu od radovih navijaca najvise mogo da najebes negde u kraju nego na stadionu.
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Kad ih doceka zlo u Beogradu… Pokazivati silu na groblje i na cigana u njihovom gradu nije im najpametnija stvar, ima da ih lema ko stigne ovde
2

20

pre preko 1 godinu

Još ih boli bežanija po ulicama sopstvenog grada, mnogo su opasni. U Kelnu ih je nemačka policija štitila od izvesne grupe navijača gostujućeg tima.
k

kukurlama

pre preko 1 godinu

Bio sam na skoro svim derbijima u poslednjih 10 godina,i ovo je decija igrica za incidente koje sam ja vidjao,kad izbije haos npr na istoku na Marakani pa nema gde da se bezi i da hoces,pa uleti Zandarmerija krece festa...ja mislim da bi ovo 10-ak nasih kornjaca polupalo za 2 minuta i aj zdravo.
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Na šta da pripaze? Pa ovde ima Bogu da se zahvale kad ih sa aerodroma potrpaju u autobuse i na stadion pa nazad. Koja je to navijacka grupa uopste imala korteo kroz Beograd a da ne pricamo o seljakluku po gradu. Kao i protiv Zvezde ima da se skupe u kavezu u skafanderima da zapale 15baklji, da ih pobacaju na zapad i jug i da glume ludilo...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Isto mislim oni korteonne bi mogli u Bg da imaju. Pa ne samo Grobari nego bi ih i Delije jurile. U Bg su bili manje vise mirni provocirali su sa bakljama i gadjali ljude na Jugu. U jednom trenutku navijac Zvezde je sam otisao i hteo da im skine zastavu zamlo je i uspeo i posle toga oni su i dalje ostali mirni. Navijac sam Zvezde i iskreno samo da se grobari malo u razume u smislu beojnosti da ne dozvole da ih Nemci nadglasaju icidente da prave sumnjam da smeju
G

Gvozdeni puk 1918

pre preko 1 godinu

I Radovci, Zemunc itd. Pa i ja bi i ako nisam teski navijac, ali da se neko ponasa tako u SRB ili da napada brata Srbina… nemoze ni u snu.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ma nije sam pao negu su ga bacili navijaci Nice i sad da se pohapsi njih 30 i osudi na 300 godina zatvora.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Nisu navijaci Nice,navijac Kelna da li je izgubio ravnotezu pa hteo na njega da se osloni ili je potrcao za bakljom sto ovde pise,videlo se na snimku,bukvalno je na bok krenuo ka ogradi i preturio se.
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Bice zanimljivo videti kolika ce biti kazna
D

DDF

pre preko 1 godinu

Zabrana navijaca na gostovanjima i novcana kazna od 50000-100000 evra...🙄🙄🙄
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Bas ovo nije dovoljno da UEFA mafia zabrani navijačima ove dvije ekipe da idu na gostujuće mečeve?
P

Povlasceni ko medvedi

pre preko 1 godinu

MALO JE TO TREBA IH KAZNITI BEZ NAVIJACI NAROCITO KELN.