Uroš Vitas u dresu U21 reprezentacije Srbije
Uroš Vitas u dresu U21 reprezentacije Srbije

Uroš Vitas traži novi klub - sa čistim papirima

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.05.18. | 10:57

Sporazuman raskid saradnje sa Mehelenom

Vreme je da ime Uroša Vitasa ponovo počne da se vrti u vestima o prelaznom roku, jer nekadašnji štoper Rada i bivši U19 i U21 reprezentativac Srbije upravo je dobio čiste papire od Mehelena. Prema saznanjima MOZZART Sporta Vitas je sada slobodan igrač. Sa klubom je dogovoren sporazuman raskid saradnje.

Stoga, Vitas posle dve sezone u Mehelenu menja sredinu. Još se ne zna da li će ostati u Belgiji u koju je otišao 2014. Mogao je tada da bira. Imao je i ponude Crvene zvezde i Partizana u mesecima pre rastanka sa Radom. Ali na Banjici nisu rado prodavali večitima. Vitas je otišao u Gent. 

Izabrane vesti

Tamo nije prošao, ali ga je ubrzo Saša Janković odveo u Mehelen. Prva sezona iz snova. Redovan u timu, čak četiri gola pride. Pisalo se da su i jači klubovi zainteresovani, ali Vitas je ostao na stadionu “iza vojničkih baraka“. Ove sezone, sreća mu je okrenula leđa. Mučilo ga je koleno, a ekipa se bez njega mučila na terenu. Na kraju je izgubila status prvoligaša, pa je procenjeno da bi najbolje za obe strane bilo da se raziđu.

Uroš Vitas traži novi klub.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Uroš Vitas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara