""
""

Ušao Milik i opet raspalio Napulj! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 22:42

Poljak sa dva gola slomio otpor Bolonje posle projektila Verdija

Napoli je bio u problemima, Bolonja se dobro držala, a onda je ušao Arkadijuš Milik… I potvrdio status novog idola podno Vezuva! Poljaku je bilo dovoljno oko pola sata na terenu da sa dva gola izvuče Napolitance iz problema i vrati Bolonju kući bez bodova…

Izabrane vesti

„TAJ MILIK! ON VAM JE KAO IGUAIN, PA JOŠ BOLJI. KAD GOD TREBA, DAĆE GOL!“

Posle pobede u Ligi šampiona nad Dinamom u Kijevu, trener Mauricio Sari je očekivao lak posao protiv Bolonje na svom terenu i rešio da odmori Mertensa i Milika. Ostavio ih je na klupi, ali se prevario i morao je da pozove sjajnog Poljaka u pomoć posle sat vremena igre.

Počelo je divnom asistencijom Insinjea koju je Kaljehon udarcem glavom pretvorio u gol. Španac je postigao 50. gol u dresu Napolija i peti ove sezone u Seriji A čime je preuzeo lidersku poziciju na listi strelaca.

Išlo je sve po planu za Napolitance pošto je opet Kaljehon imao dobru priliku, pa je zapretio i Gabijadini, pokušao je i Insinje… Bolonju je spasavao golman Da Kosta koji ipak nije tako rđavo rešenje posle bolesti Mirantea, kao što se pričalo prethodnih nedelja.

Međutim, početkom drugog poluvremena je sevnula raketa iz produkcije Simonea Verdija i Napulj je zanemeo. Nekadašnji omladinac Milana je postigao spektakualrana gol udarcem sa 30 metara i Napoli je opet došao na početak. Gubitak dva boda na svom terenu protiv Bolonje bi svakako bio neuspeh, pa je Sari pozvao Milika, a ovaj lansirao Napoli ka pobedi.

Fenomenalni Poljak opravdava svaki uloženi evro. Sa dva gola je srušio Milan, potom dao i dva komada Dinamu, a i večeras je isporučio duplu porciju. Posle nekoliko minuta na terenu, sjajno je izbegao ofsajd zamku i prebacio golmana, a onda je sve rešio udarcem sa 16 metara.

Napulj definitivno ima novog idola. Ko se seća Iguaina još?

Napoli je sada opet prvi na tabeli, Juventus sutra ima domai zadatk u derbiju Italije. 

SERIJA A – 4. KOLO

Petak:

Sampdorija – Milan 0:1 (0:0)
/Baka 85/

Subota:
Lacio – Peskara 3:0 (0:0)
/Milinković-Savić 67, Radu 72, Imobile 76

Napoli – Bolonja 3:1 (1:0)
/Kaljehon 14, Milik 67, 78 - Verdi 56/

Nedelja:

12.30 Udineze – Kjevo
15.00 Kaljari – Atalanta
15.00 Krotone – Palermo
15.00 Sasuolo – Đenova
15.00 Torino – Empoli
18.00 Inter – Juventus
20.45 Fjorentina - Roma

(FOTO: Action Images)


tagovi

Simone VerdiSerija ANapoliItalijaHoze KaljehonEvropaBolonjaArkadijuš Milik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara