Usijanje u Rijadu: Mamić kod Degeneka, stigao i Đovinko

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 10:19

Najveći klub Saudijske Arabije je u žestokoj akciji

Najveći klub Saudijske Arabije Al Hilal je u žestokoj akciji! Dolazak Miloša Degenaka iz Crvene zvezde bio je samo početak aktivnosti kluba iz Rijada u januarskom prelaznom roku.

Posle odlaska Žorža Žezusa Al Hilal je zvanično promovisao novog trenera. Reč je o hrvatskom stručnjaku Zoranu Mamiću, bratu kontroverzog Zdravka Mamića.

Izabrane vesti

Hrvat se praktično vraća u Saudijsku Arabiju, pošto je prethodne dve sezone proveo u Emiratima, gde je predvodio Al Ain, sa kojim je igrao na klupskom prvenstvu sveta.

Dolazak novog trenera nije jedina novost iz redova Al Hilala. Saudijci su kompletirali transfer nekadašnjeg reprezentativca Italije Sebastijana Đovinka. On će u Rijadu imati godišnju platu od 10.000.000 evra, dok će Toronto dobiti oko 2.000.000 evra za obeštećenje.

On je prethodne četiri godine igrao u MLS ligi. Na kraju je žestoko kritikovao bivši klub.
Nikada nisam krio želju da produžim ugovor sa Torontom i da karijeru završim u gradu u kojem sam se osećao kao kod kuće. Dve godine sam tražio da produžim ugovor, ali menadžement nije bio voljan. Ponuđeni su mi uslovi koji nisu bili prihvatljivi. Podigao sam reputaciju Toronta. Zaslužio sam više“, rekao je Đovinko.


tagovi

Al Hilal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara