Utakmica bez takmičarskog značaja

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.11.18. | 13:04

U Diviziji B skoro sve poznato

Tri grupe Divizije B već imaju šampione, a to znači da imamo tri nova člana Divizije A. To su Bosna i Hercegovina, Danska i Ukrajina. Znamo i da su ispale Turska, odnosno obe Irske. Ono što čekamo jeste rasplet u grupi 2, gde se sastaju Švedska i Rusija. Kako je u Moskvi bilo 0:0, a Rusi trenutno imaju samo tri boda više, Šveđanima svaka pobeda garantuje prolaz dalje, u višu diviziju. Svaki drugi rezultat gore gura Zbornaju.  

Ovde odlučuje još samo utakmica Češka - Slovačka u Pragu. Domaćinu je u tom okršaju dovoljan bod, jer će imati bolji međusobni skor, zahavljujući trijumfu u Trnavi - 2:1. 

Izabrane vesti

Preostala dva susreta ove divizije (S. Irska - Austrija i Danska - R. Irska) jedina su koja apsolutno ništa ne znače od svih 23. 

Ipak, to ne znači da ne treba bar porazmisliti o činjenici da se neka od njih stavi na tiket. Kada je reč o dvoboju Severne Irske i Austrije, domaći su doživeli sva tri poraza i prilično bi nas iznenadilo da ovde dođe bilo šta osim dvojke. Istina, izbranici Majkla O'Nila ne gube lako kod kuće, pa ako sumnjate u goste pokušajte sa 3+ jer to često dolazi u njihovim duelima.

O'Nil je najavio da će ići na pobedu, ali ne po svaku cenu.
"Napredujemo, a igrači koji stupaju u internacionalni fudbal igraju protiv mnogo iskusnijih igrača. Bez obzira na to što smo nesrećni zbog poraza, ne mogu reći da sam razočaran. Protiv Austrije će igrati ekipa koja može da pobedi, ali nećemo bez potrebe rizikovati", rekao je selektor Severne Irske. 

DIVIZIJA B

Grupa 1
 

Grupa 2
 

Grupa 3
 

Grupa 4

Ponedeljak
20.45: (1,60) Danska (3,60) R. Irska (6,75)

Foto: Reuters


tagovi

Severna IrskaAustrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara