Utakmica koja se nikome ne igra

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.07.18. | 11:54

Engleska i Belgija danas (16 časova) odlučuju o vlasniku bronzane medalje

Jeste da staro pravilo sa velikih takmičenja kaže da se bronza osvoja, ali teško da reprezentacije Belgije i Engleske sa puno naboja i takmičarskog motiva dočekuju današnji duel za treće mesto (16 časova).

Posle trijumfa nad Brazilom Đavoli su sebe videli kao nove vladare sveta, isto se odnosi i na Engleze koji su smatrali da će Globus vratiti kući. Ništa od toga. Moraće da se zadovolje mrvama sa stola, jer je glavni meni rezervisan za Francusku i Hrvatsku.

Izabrane vesti

Biće ovo repriza duela iz grupe koji je strašnim pogotkom Januzaja Belgija rešila u svoju korist. Istina, tada se igrao kontratablić, jer je pobedničku ekipu čekao Brazil u četvrtfinalu.

Na kraju su Đavoli slavili.
„Ako već nismo ušli u finale, moramo da uzmemo medalju. To je najmanje što ova ekipa može da napravi“, rekao je Tomas Menije.

Slične izjave dolaze iz tabora Engleske. Ostravljani mogu da osvoje prvu bronzu u Italiji. Poslednji put su za tu medalju igrali u Italiji 1990.godine, ali su poraženi od domaćina.
„Želimo trijumf na ovom meču. Nije mala stvar biti treći na svetu. Ali kako god da se završi biću ponosan na moje momke“, poručio je selektor Engleske Geret Sauttgejt.

BELGIJA – ENGLESKA

Stadion: Sankt Peterburg

BELGIJA (3-4-3): Kurtoa – Vertongen, Kompan, Aldervireld – Menije, Vitsel, Felaini, Čadli – De Brujne, Azar, Lukaku

ENLESKA (3-5-2): Pikford – Megvajer, Stouns, Voker – Jang, Dajer, Lingard, Delf, Rouz – Vardi, Kejn.


tagovi

Garet SautgejtMundijal 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara