Uzeo joj titulu pre dve godine, sad došao da je sačuva: Zoran Popović dve godine u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 14:55

Crveno-beli imaju novog golmana

Dobila je Crvena zvezda i peto pojačanje u letnjem prelaznom roku. I to među stativama. Sedmicama najavljivan, potpis iskusnog golmana Zorana Popovića (30) ozvaničen je danas na Marakani.

Ugovor sa prvakom Srbije potpisao je doskorašnji golman Bodo Glimta, pošto su crveno-beli i Norvežani posle dugih pregovora pronašli model saradnje.
Presrećan sam što sam, posle mesec dana pregovora sa mojim klubom iz Norveške, napokon deo Crvene zvezde. Želim  da se zahvalim ljudima iz Zvezde što su bili uporni da me dovedu, sada mi predstoji da im se odužim dobrim partijama i dam sve od sebe. To od sebe i očekujem. Kako zbog ljudi iz Zvezde, tako i zbog navijača koji bodre najveći klub na Balkanu. Velika mi je čast što sam njegov deo“, zadovoljno deluje Zoran Popović, koji će već danas krenuti put Austrije kako bi se priključio ekipi Vladana Milojevića na pripremama uoči napada na Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Zoran Popović je u karijeri, pre norveškog Boda, branio za FK Beograd, Vojvodinu, Napredak i Voždovac (tri mandata). Najbolje partije pružao je upravo u dresu Zmajeva, a jedna od njih direktno je uticala na ishod prvenstva 2016/2017. Naime, 6. maja prošle godine Popović je blistao na igrlaištu krova tržnog centra u Zaplanjskoj ulici, branio zicere Nenadu Milijašu i Džonu Ruizu i izrastao u jednu od ključnih figura pobeve Voždovca nad Crvenom zvezdom koja je za posledicu imala smenu na vrhu tabele i gubitak titule crveno-belih.

Sad je došao sa zadatakom da trofej osvojen minule sezone sačuva. Konkurenti za mestu u timu biće mu Milan Borjan (ako ostane) i Nemanja Supić.

FOTO: FK Crverna zvezda


tagovi

Zoran PopovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara