Uzgajivači krastavaca, čuvajte se sad!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.18. | 11:29

Real Madrid nije zaboravio ono ispadanje iz kupa pre mesec dana

Kada zaostajete "debelo" za najvećim rivalom Barselonom, pritom kiksirate na sve strane, najmanje što vam treba jeste da ispadnete iz kupa od nekih tamo uzgajivača krastavca. E, to se desilo najvećem klubu na svetu, madridskom Realu pre mesec dana. Leganes je bio bolji u dvomeču, pošto je slavio na Santijago Bernabeuu, a sada će u okviru zaostalog 16. kola Primere dočekati kraljevski tim željan osvete.

Domaćinu ovaj duel dolazi u nevreme, pošto je potpuno van forme. Leganes je pet utakmica bez pobede, s tim da je i dalje u sredini tabele. Ekipa iz predgrađa Madrida je u evidentnom padu forme. Prošle sedmice poražena je glatko u Đironi (3:0), a na četiri vezana duela nije postigla gol.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Real se konačno razigrao. Na tri protekla susreta Zidanovi puleni postigli su čak 13 golova, a nedavno su savladali PSŽ u Ligi šampiona (3:1) što im daje realne šanse za prolazak u narednu rundu. Real je na pet poslednjih mečeva u ligi postizao dva ili više golova. Večerašnji okršaj propuštaju Marselo i Kros, a sasvim izvesno trebalo bi da bude dodatnih promena u sastavu. Bilo kako, Real sasvim izvesno neće dozvoliti novi kiks protiv Leganesa...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:45 4005 ŠPA 1 Leganes - Real Madrid kmb 2&2-4 (-) 1,80
Ukupna kvota1,80

PRIMERA - ZAOSTALI MEČ 16. KOLA

Sreda
18.45: (7,75) Leganes (5,10) Real Madrid (1,37)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara