Vakulko: Toliko dugo sam čekao na debi

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 11:20

"U fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!”, kaže Partizanov Ukrajinac

Ukrajinac Juri Vakulko u Partizan je došao u zimskom prelaznom roku sa reputacijom talentovanog veziste, a takmičarski debi dočekao je nedavno na utakmici protiv Radnika iz Surdulice. Crno-beli su pobedili sa 2:0, a Vakulko ističe da se već sada oseća kao deo velika Partizanove porodice i navodi da su igrači bili međusobna podrška u periodu kada ekipi nije išlo.
“To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizana velika porodica”, rekao je Vakulko za klupski sajt.

Pratio si skoro svaku utakmicu Partizana, kakvo je sada tvoje mišljenje o timu?
“Da, gledao sam dosta utakmica i smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti. Ali sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!”

Izabrane vesti

Već nekoliko meseci si u Beogradu, kako ti se dopada život u njemu?
“Veoma mi se dopada. Dosta toga sam obišao od Kalemegdana, Trga republike i čuvenog sastajališta Kod konja, odnosno spomenika knezu Mihailu Obrenoviću. Dosta vremena provodim sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem, mladim golmanom Popovićem. Svi su prema meni prijatni i izuzetno srdačni gde god da odem”.

Pored podrške saigrača ukrajinski vezista ističe i da mu je bilo izuzetno važno što ga je porodica posetila u Beogradu.
Bili su tu pre dve nedelje, ali nažalost ne i za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu”, zaključio je Vakulko.


tagovi

Juri Vakulko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara