Valensija slomila Juve - Stara dama plaća 38.000.000 za Kansela

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.06.18. | 20:27

Šampion Italije odustao od varijante da prvo dovede igrača na jednogodišnju pozajmicu

Žoao Kanselo kuca na vrata Juventusa. Posle novog sastanka čelnika Stare dame i Valensije napravljen je ključni korak ka transferu, pošto su se klubovi dogovorili oko visine obeštećenja. Kako navode italijanski mediji, Juventus je pristao da ipak odmah plati sve, a ne da prvo dovede Kansela na jednogodišnju pozajmicu.

Klubovi su se “našli“ na sumi od 38.000.000 evra, a valja napomenuti da je i Valensija pristala da smanji cenu za 2.000.000 evropskih novčanica. Kanselo je ove sezone igrao odlično u dresu Intera, ali Nerazuri zbog finansijskog fer-pleja ne mogu sebi da priušte da plate otkupnu klauzulu.

Izabrane vesti

Kanselo je prošle sezone u dresu Intera odigrao 23 utakmice i postigao jedan gol. A prethodno je za Valensiju od leta 2014. godine zabeležio 91 nastup i četiri pogotka. 

Portugalac može da igra na svim pozicijama na desnoj strani terena. Torinska Stara dama bila je relativno aktivna u dosadašnjem toku prelaznog roka. Dovela je golmana Matiju Perina, napadača Andreu Favilija, a otkupila je od Bajerna ugovor Daglasa Koste koji je igrao prošle sezone na pozajmici.

Foto: Action images

 


tagovi

Žoao KanseloLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara