Komentari na vest

Van Basten bljuje vatru: Ajaksovi igrači su užasni, klupski vrh hrče već dve godine! Svuda je nered, sve je naopačke

T

To

pre 8 meseci

Su ti kockasti, koji se prodavaju na osnovu starih zasluga.

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Можда зато што им играју три играча која су за дом спремни!
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Nije im valjao Dusan Tadic? Treba spomenik Dusanu da dignu,od pajsera im je napravio stotine miliona eura!!!A da su vecina bili pajseri to su dokazali odlaskom iz Ajaksa,nema ih nigde!!!Gde je i sta radi veliki Vesli Snajder? Kakva je situacija sa tim likom ,zna li iko....
g

gost0

pre 8 meseci

Pa neka prodaju jos nekog igraca i nek ne dovedu zamenu, pa ce sledece sezone igrati u drugoj ligi, sto im od srca zelim!
@

@@@@

pre 8 meseci

Van Bastene osnovni problem Ajaksa je što nemate Duha koji lebdi iznad vašeg stadiona. Nađite ga i rešili ste sve probleme.
M

Mop

pre 8 meseci

Nešto se ne javlja Snajder sad
D

Dan1

pre 8 meseci

Ja tecno govorim engleski ali nisam fudbaler i neophodan mi je za posao. Sta ce fudbaleru jezik, bilo koji? Dovoljna je neverbalna komunikacija i mlacenje rukama za objasnjavanje kao i crtanje. To je fizicki posao.
B

Bangladeš

pre 8 meseci

Vidi se da nisi fudbaler...

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Bas glup komentar...
K

Kemp

pre 8 meseci

Dajte prostora glavnim pljuvačima kao što je Snajder i slični neka vam vode klub, kad vama jedan Tadić, nije valjao iako je jedini ocjenjeni igrač 10-kom u istoriji Ajaksa u ligi šampiona (protiv Reala), plus toliko asistencija, toliko golova.... Ja želim da ispadnu iz lige, jer drugačije i ne zalužuju.