(©MN Press)
(©MN Press)

Van La Para prekobrojan u Logronjesu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 10:21

Holandski krilni napadač rodom iz Surinama u potrazi za novim klubom

Epizoda u Zvezdi neslavno se završila, krenuo je Radživ van La Para put Španije u nadi da će ga sunce na Pirinejima jače ogrejati od onog u Srbiji. Pronašao je posle višemesečnog lutanja angažman u Segundi, potpisao je za Logronjes, ali ni tamo nije pružio ništa bolje igre od onih za vreme boravka u Ljutice Bogdana. Usledio je brzi rastanak.

Španski klub objavio je da Radživ van La Para može da bira novu sredinu. Ugovor je raskinut. Nedoumica je samo ko će se odlučiti da mu ponudi ugovor posle bledih izdanja na Pirinejima na kojima se baš i nije naigrao.

Izabrane vesti

U novembru 2020. godine Logronjes se odlučio da potpiše Holanđanina i pokuša da ga vrati na fudbalsku mapu. Potajno su se nadali u drugoligašu da bi krilni fudbaler mogao da ponovi igre iz Hadersfilda koje su ga preporučile Crvenoj zvezdi. Ipak, to nije bio slučaj ni ovoga puta. Van La Para ostavio je u Segundi još tanji utisak. Odigrao je svega četiri utkakmice za Logronjes, sakupio celih 116 minuta i sada pakuje kofere. Za vreme boravka u Srbiji makar je uspeo da se upiše u strelce. U Španiji ni toliko.


Španski mediji pišu da je dolazak Nano Mese uslovljavao odlazak. Izbor je pao na Holanđanina. Odlazak Radživa van La Pare oslobodio je mesto, a španski strateg Serhio Rodrigez dobio je pojačanje u napadu u vidu Nana Mese. U Kadizu nisu ozbiljno računali na Mesu, u Primeri je jednom ušao sa klupe, pozajmica je bila logičan sled događaja.

Logronjes spada među najneefikasnije timove Segunde, postiže manje od gola po meču i tragao je za proverenim rešenje. A, Nano Mesa to jeste. Španski napadač izgradio je karijeru nastupajući u Segundi, odigrao je preko 120 utakmica u drugom rangu španskog fudbala nastupajući za Tenerife, Sporting Hihon i Kadiz.



tagovi

Radživ van la ParaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara