Vanja Milinković Savić i Boris Radunović
Vanja Milinković Savić i Boris Radunović

Vanja će na pozajmicu, traži ga pola Serije B

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 12:44

Italijani kažu da mora da nauči da greši

Tri utakmice u Kupu Italije, a u završnom kolu prvenstva debi u Seriji A. To je učinak Vanje Milinkovića Savića u premijernoj sezoni u dresu Torina, a mediji na Apeninima prenose da bi srpski golman narednu mogao da provede na pozajmici.

Iz dva razloga. Prvi je status iskusnog Salvatorea Sirigura i zacementirana pozicija među stativama, a drugi - reklo bi se i značajniji - potreba da osvajač Mundijalita na Novom Zelandu počne da skuplja minute, a ne da sedi na klupi. Otuda, javlja Gazeta delo sport, „polovina timova iz Serije B stoji u redu za potpis Milinković Savića i namerava da ga angažuje na godinu dana“.

Izabrane vesti

Ugledni list ne navodi o kojim klubovima je reč, ali dodaje da bi za Vanju bilo dobro da brani redovno, jer će tako ne samo steći iskustvo, već i naučiti da greši. Prosto, u takvoj je životnoj i fudbalskoj dobi i realno je da ponekad kiksira, ali to neće imati veliki odjek u nekom nižerazrednom timu, nego u Tornu, koji će sledeće sezone napasti plasman u Ligu Evrope.

S obzirom da sa Granatama ima ugovor do juna 2021. i da mu je potrebno da brani, možda to i nije loše rešenje. Odluka je na Milenković Saviću.

FOTO: MN Press


tagovi

Vanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara