""
""

Vanja Milinković Savić raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom! I odmah našao novi klub…

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.15. | 23:31

Srpski golman nije uspeo da izdejstvuje radnu dozvolu u engleskom klubu i od 1. januara će karijeru nastaviti u Poljskoj

Godinu i po dana pošto je potpisao za Mančester Junajted, mladi srpski golman Vanja Milinković Savić je napustio slavni klub sa Old Traforda. Član generacije zlatnih Orlića koji su se prošlog leta na Mundijalitu okitili titulom prvaka sveta će karijeru nastaviti u posljskoj Lehiji iz Gdanjska.

Izabrane vesti

Milinković Savić je u finišu pretprošle sezone potpisao za Crvene đavole po preporuci skauting služvbe slavnog kluba. S obzirom da je jako mlad, ostao je još godinu dana na pozajmicu u Vojvodini gde je sticao iskustvo u seniorskom fudbalu.

Prošlog leta se priključio Mančester Junajtedu, ali nije uspeo da dobije radnu dozvolu koja bi mu omogućila da brani za bilo koji tim Mančester Junajteda ili za neki drugi klub na Ostrvu.
“Morao sam da napustim Mančester Junajted jer nismo uspeli da rešimo problem oko radne dozvole. Slučaj se dugo vukao i nisam mogao da nađem neki klub gde bi branio na pozajmici iako je to bilo regulisano ugovorom.Zato sam pre nekoliko dana odlučio da raskinem ugovor sa Mančester Junajtedom i potražim  drugi klub. Sa Lehijom sam se vrlo brzo dogovorio”, rekao je Milinković Savić koji će 1. januara stći pravoi da brani za posljki klub.

Članovi Lehije su još dvojica srpskih fudbalera: Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vanja Milinković SavićPremijer ligaPoljskameđunarodni fudbalLehijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara