Vapaj Rožerija Mikalea: Ne mogu da utičem na finansijsku situaciju

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.11.18. | 14:22

Teška situacija

Slučajno ili ne, tek fudbaleri Figeirensea otkako je klub postao finansijski nestabilan prikazuju loše partije. Uragan, kako glasi nadimak ekipe iz Santa Katarine, upisao je samo jedan trijumf na prethodnih 12 utakmica!

Učenici Rožerija Mikale, trener koji je vodio Brazilce na Mundijalitu 2015. i izgubio u finalu od Srbije, potom osvojio olimpijsko zlato u Riju 2016. godine, upali su u stanje letargije i došli u situaciju da dva kola pred kraj Serije B pomalo strepe za opstanak.

Izabrane vesti

Ruku na srce, teško će se preseliti u treći rang, pošto prvi ispod crte i njihov naredni rival Pajsandu, ujedno i jedini koji od poslednja četiri nije zvanično ispao, ali je najbliži tome, ima šest bodova manje od Figeirensea.

Svesni su i na stadionu Orlando Skarpeli da samo teoretski njihov klub može da sklizne u Seriju C, pa smatraju da prema igračima nemaju nikakve obaveze...Iz Brazila stižu informacije da fudbaleri i zaposleni nisu primili plate već tri meseca...
"Postoje stvari nad kojima ja kao trener nemam nikakvu kontrolu.. Nemoćan sam u borbi sa administrativnim pitanjima. Situacija je teška, ali ja sam ponosan na moje momke", rekao je Mikale, koji je nedavno najavio odlazak iz kluba, iako ima ugovor do kraja sledeće sezone.

Kada se podvuče crta Figeirenseu je potreban još bod kako bi zapečatio opstanak. Dodajmo i da je na poslednja tri dvoboja Pajsandua i Figeirensea padalo najviše dva gola.

BRAZIL 2 - 37. KOLO

Utorak
22.15: (3,30) Figeirense (3,10) Pajsandu (2,10)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

 


tagovi

Brazil 2sportsko klađenjerožerio mikale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara