Vardarov decenijski post

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 10:28

Puleni Čedomira Janevskog od 2007. čekaju na pehar kupa

Drugi derbi u roku od sedam dana. Vardar i Škendija ponovo će ukrstiti koplja, ali ovoga puta u okviru prvog susreta četvrtfinala kupa Makedonije. Revanš meč na programu je 7. marta, a bolji iz duela u polufinalu će imati posla sa Renovom.

Prvi prolećni susret u prvenstvu odigran je u Tetovu, a okončan je remijem. Vardar je poveo u 79. minutu, a Škendija poravnala u 86. Crveno-crni iz Tetova sačuvali su tako velikih osam bodova prednosti u odnosu na jedinog rivala u borbi za tron, upravo ekipu sa stadiona Filip Drugi. Baš zato je ovo četi Čedomira Janevskog možda i jedina prilika da osvoji trofej ove sezone. Takođe, pehar kupa u vitrinama najtrofejnijeg kluba među našim južnim komšijama čeka se od 2007, dakle više od decenije. Takođe, Vardar je samo jednom uspeo da eliminiše Škendiju iz kupa, dok je u preostala tri slučaja bio izbačen.

Izabrane vesti

Vardar je pre tri dana slavio u okviru vanrednog kola i to kod kuće protiv Pobede (3:0), a istim rezultatom Škendija je na strani porazila Škupi. Okršaji najboljih ekipa Makedonije prethodnih 13 put nisu se završili bez golova, a sudeći koliko je Škendija raspucana (2,95 pogodaka po meču u prvenstvu) i koliko golova inače pada u okviru nacionalnog kupa ove sezone (3,94 u proseku), očekujte 3+. Ujedno, prednost dajemo domaćem timu, jer je pre nedelju dana u Tetovu pokazao da i te kako može da se nosi sa rivalom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:00 1981 MKD K Vardar - Shkendija kmb 1X&3+ (-) 2,75
Ukupna kvota2,75

MAKEDONIJA, KUP - ČEVRTFINALE

Sreda
14.00: (2,05) Vardar (3,30) Škendija (3,45)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeVardarŠkendija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara